Eihän se ole kesä eikä mikään, jos ei ainakin kerran käy huvipuistossa. Kuten jo mm. tästä edellisestä postauksesta selvisi, on tähänkin suveen mahtunut hurjasti niitä perinteisiä kesäreissuja ja aktiviteetteja, Linnanmäki mukaan lukien. Sinne astuessani saan aina ne nostalgiapärinät, enkä pelkästään lapsuudesta, vaan myös ajalta, jolloin muutin omilleni asumaan 17-vuotiaana juurikin Lintsin kupeeseen. Silloin saatoin käydä Töölönlahden lisäksi ihan vain iltakävelyillä tai astetta tuhdimmalla iltapalalla Linnanmäellä, varsinkin Valokarnevaalien aikaan. Itsehän en siis juuri suosi laitteita, en käynyt ainoassakaan tällä kertaa. Sen sijaan aistin sitä kesäillan tunnelmaa, lastenriemua - niin ja todistin ehkä muutamia sokerihumalaraivareita.

Testasimme myös parit vegaaniset annokset dinerissa. Pisteet ehdottomasti siitä, että Lintsi on laajentanut ruokatarjontaa. Hienoa! Valitettavasti nuo kasvipohjaiset vaihtoehdot eivät kuitenkaan olleet mitään makuelämyksiä, enkä ehkä itsekään tilaisi niitä uudestaan, mikä on tietysti harmi. Tämä oli kuitenkin ymmärtääkseni vasta ensimmäinen kesä, kun nämä vaihtoehdot olivat tarjolla, joten annetaan mahdollisuus kehitykselle ja pidetään peukkuja, että parannuksia tulee jatkossa!

Kotiin tuliaisiksi ostetut vegaaniset korvapuustipopcornit olivat sen sijaan makoisia.

<3:Venla

 

Kommentit (1)

Tiia K
2/1 | 

Itse kävin kesän alussa Lintsillä ja myös laitteissa tuli käytyä..olo nuoreni reippaasti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram