*Kaupallinen yhteistyö Uncle Ben`sin kanssa*

Tämä yhteistyö tarjoutui juuri sopivaan saumaan, sillä kiireisen opiskelija-arjen keskellä ei ruoanlaitolle jää aina turhan paljon aikaa. En tietenkään silti halua tinkiä säännöllisestä ruokailurytmistä tai maukkaasta lämpimästä ateriasta, sillä energiansaanti päivän askareisiin on välttämätöntä.

Uncle Ben´s on tuonut valikoimiinsa Valmisriisit - uuden ja helpon tavan tarjota ateria. Kaikki Valmisriisit on valmistettu ilman keinotekoisia säilöntä-, väri- tai makuaineita. Ateria valmistuu muutamassa hassussa minuutissa ja tuotteissa löytyy useita makuvaihtoehtoja, jotka sopivat moniin erilaisiin ateriakokonaisuuksiin. 

Kätevä pakkauskoko riittää ateriaksi kahdelle henkilölle ja se on helppo nautiskella vaikka pienen perheen kesken kotona pitkän päivän päätteeksi tai napata mukaan minne tahansa. Taidankin tietää mitä kokkailen ensi kerralla metsäretkellä trangialla. 

Terveellisempi arkilounasvaihtoehto syntyy täysjyväriisistä, jonka kanssa voi nauttia esimerkiksi värikkäitä vihanneksia ja palkokasveja. Välimeren riisissä maistuu tomaatti ja tuore basilika. Juustokuminalla höystetty Pilau riisi sopii puolestaan intialaisten kastikkeiden kaveriksi. Meksikolainen riisi on maustettu punaisella paprikalla sekä jalopenolla ja totesin, että se sopii hyvin mm. tortillojen täytteeksi yhdessä mustapapujen, tuoreen korianterin, kasvisten, limen ja itsetehdyn guacamolen kanssa. 

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram