1. Eri kaupunginosat.

Minusta ensimmäisen sijan ansaitsee itse kaupunki, sen tunnelma ja New Yorkin kaikki keskenään hyvin erilaiset värikkäät kaupunginosat. Suosittelen tutustumaan kaupunkiin jalan, jotta voit kunnolla katsella ympärillesi. Kannattaa siis tsekata Greenwich Village, SoHo, Hell´s Kitchen, Chinatown, Little Italy, Upper East Side, Upper West Side, Meatpacking District, Financial District (Wall Street) jne.

2. Central Park, josta löydätte lisätietoa enemmän täältä.

3. Brooklyn Bridge, josta kirjoittelinkin täällä.

4. Empire State Building & Top Of The Rock. 

Kaupungin maisemia yläilmoista voi ihastella Empire State Buildingista tai Top Of The Rockista. Koska olen vieraillut jo aiemmin kyseisissä nähtävyyksissä, skipattiin ne tällä reissulla ja keskityttiin muuhun.

5. The High Line, josta rustailinkin jo enemmän täällä.

 

6. Broadway-teatteri. Jonakin iltana kannattaa ehdottomasti suunnata katsomaan Broadway-esitystä. Me sukelsimme Agraban maailmaan Aladdinin parissa ja näimme oikean maagisen lampun hengen ja lentävän maton (en edes valehtele, sillä missään ei näkynyt vaijereita). Taianomaista!

 

7. Erilaiset ihanat ravintolat ovat jo tietysti itsessään elämys ja niistä löydättekin muutamia vinkkejä täältä.

Charging Bull

Psst kaikki Sinkkisten fanit; Carrie asui Greenwich Villagen 66 Perry Streetillä.

8. Brooklyn 

Kannattaa suunnata myös sillan toiselle puolelle seikkailemaan ja ihastelemaan lisää erilaista katutaidetta, putiikkeja ja rafloja.

Nycissä tuntuu riittävän niin paljon nähtävää ja koettavaa, että kaikkea on varmasti mahdotonta yhteen postaukseen listata, mutta tässä nyt ainakin muutamia ideoita!

<3:Venla

Kommentit (1)

Timo Vaisanen
Liittynyt3.1.2020
2/1 | 

Aikka paljon reissaat...tykkäätkö sisustamisesta, tehdä vapaa-ajalla ruokaa tai miten kulutat vapaaillat?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram