"There is something in the New York air that makes sleep useless."

Eihän täällä tosiaan malta oikein nukkua. Muistan, että viime reissulla oli ihan sama tilanne. Tänäänkin heräsin itsestään jo ennen viittä. Lähdimme myös eilen kaupungin vilskeeseen seitsemän aikaan ja tulihan sitä karttasovelluksen mukaan käveltyä yhden päivän aikana reippaat 30 kilometriä. 

New Yorkissa on todella jotakin taianomaista. Tuntuu siltä, kuin olisi tipahtanut keskelle elokuvaa. Leffafriikkinä voi myös jatkuvasti bongailla lokaatioita, jotka ovat aiemmin tulleet tutuksi eri elokuvista ja sarjoista. 

Löysimme myös sattumalta todella hyviä vegaaniravintoloita, ilman sen suurempia tutkailuja. Niistä ja näkemisen arvoisista paikoista kokoan teille vinkkejä myöhemmin. 

Nyt takaisin kaupungin sykkeeseen. 

Kuullaan pian!

PS. Jos teillä on jotain tuntemattomampia omia must see lempipaikkoja täällä, niitä saa mielellään vinkkailla! 

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram