Padron-paprikat, maissit sekä vegaanisella tuorejuustolla täytetyt herkkusienet. Nam! Kypsennä paprikat öljyn kera ja ripottele päälle merisuolaa. Ihanan helppoa ja maukasta!

Viikonloppu toi ilokseni tullessaan sitä mitä mieleni oli kaivannutkin. Ei liian paljon suunnitelmia, vain hetkessä olemista, elämistä. Suurin syy siihen taitaa olla tuo kotiin palannut ystäväni. Koira on kyllä mitä mainioin mentori ja hetkessä elämisen mestari. Kun aurinko paistaa, hän nostaa ketarat kohti taivasta ja nauttii lämmöstä. Innostaa ulkoilemaan ja opettaa ottamaan päikkärit juuri silloin, kun siltä tuntuu. On utelias maailman ihmeille ja aina pöydän ääressä, kun grilliherkkujen tuoksu kantautuu kuonon päähän.

Kovasti sitä yritetään, mutta ainahan sitä voi vielä entistä enemmän oppia olemaan läsnä. Ei miettiä saati murehtia menneitä tai tulevia, tehtyjä tai tekemättömiä. Olla vain tässä hetkessä.  

PS. Aina sitä jaksan ihmetellä, mutta kyllä tuo Suomen luonto on vain niin kaunis.

<3:Venla

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram