Kiitos siskoni hyvien vinkkien, löysin tässä taannoin uuden takeaway suosikin, Salaattiaseman. Kyseisen paikan tarjontaan on tullut turvauduttua etenkin päivinä, jolloin olen ollut paljon liikenteessä tai silloin, kun kotiin tullessa nälkä on jo ennättänyt kasvaa liian suureksi ryhtyäkseni kokkailupuuhiin. 

Tässä salaattiannos, josta ei kerta kaikkisesti löytynyt alta edes pienen pientä hieman mauttomampaa lehtipetiä, vaan koko kippo oli täyttä makujen tykitystä. Teki melkein mieli nuolla kulho pohjaa myöten.

Ravintola kertoo sivuillaan suosivansa paikallisia tuottajia ja seuraavansa satokautta, jolloin laadukkaat ja vaihtuvat sesongin maut ovat taattuja. Mahtavaa!

Tarjonnasta löytyy salaatteja, salaattirullia, keittoja, vastapuristettuja täysmehuja ja tuorepuuroja.

Tällä hetkellä Salaattiasemat löytää Lauttasaaresta ja Isosta Omenasta.

Tämä ei tosiaan ollut mainos, vaan puhdas suositus teille, jotka satutte etsimään vaikka uutta, ravitsevaa ja maukasta lounaspaikkaa.

Aurinkoista päivänjatkoa toverit!

<3:Venla

Kommentit (7)

Marsi
8/7 | 

En tiennytkään tuollaisesta!

Onko kallista??

Näytti hyvältä.. näin erikois ruoka valioisen silmään!!:)

Vierailija
12/7 | 

Vedin jonkuu lohikvinosalaatin ja oli aika kämästä, pohja muhju oli kyl hyvää, ja oli aika törkeen hintata. Hese himotteli tyyppa, mut joku ihme remppa, ja paljon helpompaa. Porkkana-parsa-kukkakaali sekotus soijal hyvä. Salaatit ok, ollu mulle vieraampaa mut hyvältä tuntuu? Kaiken kaikkiaan voisin sanoa et suoritus varsin ok. Jotain vois ehkö tehä toisin, mut voisin mennä roskikseekikini, hip ja hop

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram