Täällä on koko loppuviikko vierähtänyt tavaroita pakkaillessa ja huonekaluja metsästäessä. Asumiskustannukset tippuu ilokseni puolella, kun muutan asustelemaan yhteen ystäväni kanssa. Tämäkin koti on Maken sukulaisten vuokraama, joka kyllä on suuri onni, sillä täällä Köpiksessä asunnon saaminen noin muutoin on tosiaan hieman haastavaa. 

Tilaa ei toki kimppakämpässä ole yhtä ruhtinaallisesti, mutta rakennus sen sijaan on ihastuttava. Nyt saan samalla sen joskus haaveilemani kotoisan vanhan lautalattian, paksut ikkulaudat ja huonekorkeuttakin riittää. 

Remppamiehien maalausprojekti on vielä hieman vaiheessa ja tällä hetkellä teen juuri vanhan asunnon loppusiivousta. Eilinen vierähti muutamia huonekaluja kasaillessa ja käytettyjä kalusteita hakiessa. Illalla vihdoin sitten tarkoitus päästä laittelemaan huonekaluja ja tavaroita paikoilleen. 

Kotiuduin vanhaan asuntoon niin mainiosti, ettei uusi vielä heti voikaan tuntua täysin kodilta, lähinnä tämän tilapäisen kaaoksen vuoksi, mutta kyllä tästä vielä hyvä tulee. 

Ihanaa sunnuntaipäivää toverit!

<3: Venla

Kommentit (1)

mai-
2/1 | 

Missäpäin Köpistä asuit / asut nyt? Mukava pieni kaupunki :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat