Ihan huikean hienoa, kuinka moni otti osaa muutaman päivän aikana #munjuhannus -kilpailuun. Oli mielettömän ihana käydä kurkkimassa Instagramissa millaisissa tunnelmissa, maisemissa ja puuhissa teidän juhannuksenne vierähti.

Olitte julkaisseet niin super erilaisia ja makeita juhannuskuvia, että oli lähes mahdoton tehtävä valita niistä lemppareita, siksi yritinkin käydä tykkäilemassä mahdollisimman monesta kuvasta, kun en valitettavasti kaikkia otoksia täällä voi jakaa. Valitsin yli tuhannen kilpailukuvan joukosta 20 suosikkiani.

TÄSSÄ VOITTAJAT:

Hurjasti onnea voittajille ja paljon kiitoksia kaikille #munjuhannus -kilpailuun osallistuneille!

PS. Täähän oli niin hauska skaba, että voisin melkein ottaa perinteeksi nämä Venlan omat Instagram-skabat, joissa teidän omat kuvat ovat pääosassa, #mun -kilpailut saavat siis varmasti jatkoa.

<3:Venla

Kommentit (7)

Jenni
4/7 | 

Äää apua oon sanaton, olipas outoa ja upeeta löytää oma kuva täältä! :D <3 Tee ihmeessä lisää tällässiä, hauskoja kisoja! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram