Koska tänä maanantaina ei ole mahdollisuutta treenailla tuolla samaisella rauhoittavalla rannalla Guatemalan auringon alla. Päätin laittaa marimbat soimaan ja kaivaa helmiä treenipostausarkistojeni kätköistä ja sen jälkeen ehkä pikkuisen fiilistellä näitä kameralle ikuistuneita auringonlaskuja.

Tämän tehokkaan berberi-treenin  tehtyäni alkoi maanantai aamu näyttää heti huomattavasti valoisammalta (sekä hikisemmältä) ja hyökkäsin hyvällä energialla töiden kimppuun! Onneksi liikunnan virkistävään voimaan voi aina luottaa!

Mahtavaa maanantaita toverit!

<3:Venla

Kommentit (6)

Sarppa
7/6 | 

Moikka Venla !

On jo pidemmän aikaa pitänyt sulle laittaa viestiä että oot ihan super!
Sun elämänasenne on ihan mahtava ja hienoa että uskallat kertoa sun omista aatteista ja mielipiteistä. Oot yks rohkeimmista julkisuudessa olevista henkilöistä! Toivottavasti nykynuoriso ottais susta mallia. Oot tosi hyvä roolimalli ja sun positiivinen asenne itseäs, elämää ja muita kohtaan on jotain mitä nykypäivänä harvoin näkee ihmisessä. Se on hieno piirre. Nykymaailmassa kun villitsee pinnallisuus, kateus ja ahneus. Pystyn samaistumaan sinuun ihmisenä. Oot ihan mahtava. Jatka samaan malliin.

Ruusa
8/6 | 

Tein tänään treenin 4 kk poika seuranani, hyvin onnistui. :) Kiitos siis tästä berberi-treenistä, helppo toteuttaa ja tehokas!! Olen jo pitempään seurannut blogiasi, mutta en ole kommentoinut koskaan. Nyt ajattelin kertoa, että olet kyllä älyttömän inspiroiva ja positiivinen tyyppi, kiitos erityisesti siitä!

Juuli
12/6 | 

Venla, saisko näistä maisemista sellaisia taustakuvan kokoisia? On niin ihania!! :) Ei itse pääse matkoille, enkä ole kertaakaan vielä käynytkään. Nyyh.... :b

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram