Me suuntasimme mökille viikonlopun viettoon. Keli ei kyllä parempi olisi voinut olla. Otin varaslähdön kesäfiilistelyyn ja hilasin varastosta aurinkotuolin pihalle. Siinä säteiden lämmittäessä ja valkoisessa treenitopissa makoillessani, pihan kaivamisoperaatiosta ja mutaleikeistä innostunut Mulan päätti hypätä päälleni lekottelemaan. :D

Kevään ekan auringosta nauttimaan tulleen kyykäärmeen bongaus - check!

Kevään ekat mökin pihatreenit - check!

Mökin läheltä bongatut lukuisat peuranjäljet - check!

Päiväkahvit terassilla - check!

Kaupasta bongattu: Hamppusnacks on tehty suomalaisesta hampusta. Oletteko sattuneet maistamaan? Meille upposi mainiosti. Oiva pikkusuolainen kahvipöydän naposteluherkku, joka on tehty ravintorikkaista siemenistä.

Pieni nippelitieto tähän väliin: Hamppu itsessään sisältää runsaasti proteiinia, öljyä ja kuitua. Hampun proteiini on kananmunan proteiinin kaltainen ja sisältää kaikki ihmisille välttämättömät aminohapot.

kasvipohjaista rahkaa & mustaherukoitaChili sin carnea
Vaikka keittiössä tykkäänkin puuhailla, välillä on kiva turvautua valmisherkkuihin: omena-kanelipullaa suoraan pakastealtaasta ;)

Kuinka moni teistä on jo avannut mökkikauden?

Mitä puuhastelitte viikonloppuna?

Toivottavasti saitte nauttia taivaalla loistavasta valopilkusta!

PS. Kiitos edellisen postauksen kommenteista, niitä oli ihana lukea!

<3:Venla

Kommentit (9)

1/9 | 

Bongasinkohan mä tänään noita hamppusnäksejä Ruohonjuuresta Tampereella vai olikohan ne jotakin muita :S

Heidi
2/9 | 

Ihanan kuuloinen viikonloppu! Löytyykö tuota chili sin carnen reseptiä blogistasi, tai mistä olet sen bongannut? :) Näytti niin hyvältä, että olisi kiva jos voisit jakaa sen!

3/9 | 

Nuo omena-kanelipullat ovat ihan hyviä jäisinäkin, nimimerkillä kiireellä aamupalaksi napannut töihin lähtijä ;) Vaikka lapsena vihasin mökillä oloa niin nyt yli kymmenen vuotta myöhemmin on itselleni tullut kaipuu mökkeilemään. Täällä ollaan nautittu auringosta ja vietetty aikaa ystävien kanssa :)

Viivi
5/9 | 

Nuo hamppusnackit on ihan super hyviä Ostin niitä jostain messuilta, mutten oo sen jälkeen löytänyt mistään kaupasta:( Mistähän Tampereen alueelta löytyis? Ihan alkoi himottamaan taas ☺️

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Niin on!
Itse taisin bongata ihan marketista ja oon ainakin pääkaupunkiseudulla nähnyt muistaakseni Punnitse & Säästä -kaupassa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram