Mitä minä tällä hetkellä puuhailen? Mitä muiden inspiroiminen minulle merkitsee? Entäpä kuka minua inspiroi? Minkälaisiksi minä miellän terveelliset elämäntavat? Mitä julkisuudessa oleminen on opettanut? Minkälaisiin muutoksiin elämässäni vegaaninen ruokavalio on johtanut? Ja mitä blogin pitäminen antaa minulle? 

Muun muassa näihin kaikkiin kysymyksiin selviää vastaukset haastattelusta, joka löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

Aurinkoista keskiviikkoa toverit!

PS. Kiitos paljon kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille!

<3:Venla

Kommentit (9)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
12/9 | 

Kiitos Hanna! Valitettavasti tuskin juuri ihan samanlaista, sillä tuo on hankittu jo useampi vuosi sitten Bik Bokista, mutta vastaavanlaisia raitapaitoja mahdollisesti löytyy kuitenkin. Oon itsekin tykästynyt tuohon edelleen, juurikin tuon avonaisen selän takia. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
15/9 | 

Moikka Ansku! Farkut on hankittu jo viisi vuotta sitten New Yorkin reissulta Abercrombie & Fitchiltä. Hyvin ovat kyllä säilyneet. Varmaan jotenkuten vastaanlaisia löytyy edelleen. :)

Riikka
18/9 | 

Hei mahtavaa tuo sinun uusi vegaaninen ruokavalio ja ennen kaikkea se millaista esimerkkiä annat muille siitä kuinka omilla valinnoilla voi vaikuttaa ympäristön, eläinten ja oman itsen hyvinvointiin. Olen todella ylpeä sinusta että käytät blogiasi tällaisten tärkeiden asioiden esille tuomiseen. Kiitos siitä että toimit yhteisen hyvän puolesta :-) jes! Hyvää päivää sinulle <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram