Pahoittelen hidasta päivitystahtiani. Nyt on ollut paljon töitä ja muuta puuhaa, jossain välissä pitäs vielä ehtiä näkemään ystäviäkin ja treenata. Kiitokset kuitenkin teille lukijoille, jotka jaksatte blogiani seurata siitäkin huolimatta. 
Kävästiin poikien kanssa Tallinnassa pidennetyllä viikonloppureissulla. Siinä ehti sopivasti shoppailla, käydä leffassa, rentoutua, tsekata Tallinnan yöelämän meiningit, herkutella ravintoloissa ja istuskella shishaa kahviloissa. Tuntu melkein kun ois ollu pidemmälläkin lomalla. Kummasti vaan aina toi hetkellinen maisemanvaihdos helpottaa. Vaikka sitten ihan tohon lähirapakonkin taakse. ;)
 Etkot Hemmon ja Ronnyn hotlahuoneessa:)
Lasnamäe, Läsnäki ja sen viehättävää arkkitehtuuria.
Lasnamäe, Läsnäki ja sen viehättävää arkkitehtuuria.
Lasnamäe, Läsnämäki ja sen viehättävää arkkitehtuuria.
Paldiski maantee 102
Paldiski maantee 102
Rocca al Mare kauppakeskuksen osoite: Paldiski maantee 102
Cafe VS. Intialaista ruokaa tosi halvalla. Pärnu maantee 28
Nää kadut on kyllä niin tunnelmallisia ja kauniita, korkkareissa hiihtäessä vaan noi mukulakivet (tai mitkälie) tuo mukavaa haastetta. Saa vähän keskittyä hakeen tasapainoa, kun yrittää olla pannuttamatta. 

Onneks frozen jogurtit on vihdoin rantautunu Suomeenkin, Tallinnasta sai tietty yli puolet halvemmalla!

Club Privé Harju 6, Kesklinn 10130, Viro

Nyt meikä lähtee aamulenkille..päivä nyt kyllä oikeestaan taitaa jo olla, mut eilen meni aika myöhään leffassa, niin kesti saada berberi ylös sängystä. Kannattaa muuten käydä tsiigaa Snabba Cash II, oli aika tykki filmi, kyllä ne ruotsalaiset vaan osaa! ;P

<3:Venla

Kommentit (12)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
14/12 | 

Kiitos! Joo joskus viime keväänä tai talvena perustettiin Saran kanssa yhteinen blogi, jota nyt sitten jatkoin yksin, kun Saralle tuli muita kiireitä. :)

20/12 | 

Mäkin kävin tuossa syyskuun alussa Tallinnassa, sillon oli vaan aika huonot ilmat joten ei lähdettyä hirveästi mihinkään. Käytiin kuitenkin syömässä Vanhassa kaupungissa. lähtöpäivänä (oltiin siis la-su) olikin hyvä ilma, muttei ehditty käydä kuin satamassa yhdessä kauppakeskuksessa, onneksi löysin sieltä eestin lippu nominationpalan jota meninkin oikeastaan hakemaan.

Olisi silti ollut kiva shoppailla enemmänkin. Ehkä joku toinen kerta.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
21/12 | 

Toisella kertaa sitten! Mullakin jäi vielä muutama juttu uupumaan, mut ens kerralla sit! Hyvä, että löysit Nomination-palan:)

ansku
22/12 | 

Hei Venla, miten saat noihin kuviin tuollaiset kivat tummennetut reunat? :) Onko tehty jollain kuvanmuokkausohjelmalla? :)

Karpaasi
23/12 | 

Itse voisin suositella Pietaria, Venäjän kakkoskaupunkia jossa saman verran asukkaita kuin Suomessa, hienoa arkkitehtuuria, historiaa ja kulttuuria. Sinne on helppo mennä vaikkapa junalla suoraan Helsingistä. Viisumi tosin tarvitaan, mutta sen saaminen ei ole mikään ongelma.

Toinen mitä voi suositella on Trans-Siperian rautatie Moskova-Vladivostok. Sellainen reissu tosin vaatii jo pientä seikkailumieltä. http://www.youtube.com/watch?v=XR9w8ot7C6w

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram