Päivät tuntuvat vierivän taas sellaista tahtia, ettei meinaa itse pysyä perässä. Tällä viikolla tuli oltua koululla yötä myöten, kun työstin yhtä henkilökohtaista harjoitustani. Perjantaina sitä esittäessä saikin sitten kyllä taas sellaiset kiksit, kun pääsi heittäytymään täysillä ja haastamaan itseään. 

Tällä viikolla ei ole tullut juurikaan räpsittyä kuvia, mutta halusin jakaa otoksia viime viikolta, kun siskoni ja vanhempani lensivät minireissulle tänne Köpikseen. Sain itsekin siinä samalla mukavan pienen irtioton perinteisistä arkirutiineistani mm. herkullisen ravintola brunssin ja illallisen muodossa. Vierailimme myös kasvitieteellisessä puutarhassa ja pyörimme kaupungilla. Muu perhe ehti tietysti turreilla vielä enemmän, sillä aikaa kun meikäläinen oli koulussa. 

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä uuteen viikkoon! 

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram