Tällä kertaa kuvat saavat puhua puolestaan.

Mikäli haluat hetkeksi irtaantua arjesta, kuunnella puron solinaa, sekä japanilaista musiikkia, ja ihastella erilaisia luonnon kauniita yksityiskohtia, suuntaa japanilaiseen puutarhaan. Tällä kertaa sinun ei kuitenkaan tarvitse ostaa lentolippua (sekin olisi toki varsin mainio idea), vaan ajomatka yhteen Etelä-Suomen suurimmista puutarhoista riittää. Seesteinen ja harmoninen ympäristö auttaa todella unohtamaan hektisen viikon. Mieli lepää. Jos siis kaipaat lievitystä matkakuumeeseen tai vaikka stressiin, kyseinen paikka löytyy Koivuhaan Puutarhakeskus Viherpajasta. Meikäläinen aikoo suunnata tuonne uudestaan, kun kirsikkapuiden kukinta-aika on loistossaan.

Voimaannuttavaa viikonjatkoa!

PS. Kuinka moni teistä on joskus sattunut käymään tuolla?

<3:Venla

Kommentit (6)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
7/6 | 

Oi kiitos Sara, mukava kuulla!
Itse asiassa mulla on kyllä snapchat @venlasavikuja, mutta en ole sitä toistaiseksi juurikaan käyttänyt, saa nähdä josko jossakin vaiheessa aktiivisemmin.. :)

Sara
8/6 | 

Oi miten ihanannäköinen paikka! :) onko sulla muuten Snapchatia? Olit niin ihanan aito siinä Fitnesspäiväkirjoissa silloin että olisi kiva seurata sun elämää ja varsinkin treenejä yms vaikka siellä!

9/6 | 

En ole käynyt mutta mieli kyllä tekisi! Enpä ole tällaisista edes tiennyt!

12/6 | 

Vau mitä kuvia! :) Näyttää oikein rentouttavalta ja kauniilta paikalta. Tuolla olisi kiva päästä käymään <3 :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram