Puerto Banúksen huvivenesataman lisäksi itse Marbella on myös golfareiden unelmakohde, joten mikäli olet hurmaantunut kyseisestä lajista, täällä lomaillessa sitä on oivallista harrastaa. Alueelta löytyy lukuisia tasokkaita golfkenttiä ja jopa yksi Euroopan parhaimpana pidetyimmistä golfkentistä; Valderrama.

Jos kyseinen harrastus ei nappaa, on täällä mainiot mahdollisuudet myös mm. kävellä, pyöräillä, sukeltaa, pelata tennistä tai talviaikaan vaikka suunnata laskettelemaan läheiseen Sierra Nevadan vuoristoon.

Itsehän harrastin kyseisessä kaupungissa syömistä, eikä sekään ole ollenkaan hullumpi idea. Kaupungista löytyy Michelin-tähdellä varustettujen gourmet-ravintoloiden lisäksi myös mm. söpöjä pieniä tapas-baareja. 

Mikäli shoppailu houkuttaa, löydät Aurinkorannikon luksuskohteena tunnetusta kaupungista merkkiliikkeiden lisäksi myös edullisempia ostospaikkoja ja tuliaisia: espanjalaisia ketjuja, markkinoita, sekä käsintehtyjä asusteita ja koruja.

Marbella on tunnettu myös lukuisista puutarhoista ja puistoistaan, joten niissäkin kannattaa piipahtaa.

Sitä aidoimpaa Marbellaa näet tutustumalla viehättävään vanhaankaupunkiin.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

<3:Venla

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram