Nyt on pakko vinkata teillekin uusista ehkä maukkaimmista protskupalkkareista ja patukoista ikinä. 

Testasin uutta TEHO Sportin suklaa -proteiinipatukkaa ja suklaa -palkkarijuomaa.

SONY DSC
SONY DSC

TEHO Sport -patukka sisältää jopa 40% proteiinia ja se sisältää vain vähän sokeria.

SONY DSC
SONY DSC

 TEHO Sport -palautusjuoma on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet ovat myös gluteenittomia. Voimaharjoitteluun tarkoitetut juomat sisältävät 26g protskua ja saman verran hiilareita.

SONY DSC
SONY DSC

Minä tykästyin eritoten tohon suklaa -palkkarijuomaan, mikä maistuu ihan super herkulliselle, melkein kuin suklaavanukasta jois. Nam!

 

<3:Venla

 

Kaikkien tähän kampanjaan osallistuneiden bloggaajien postaukset löytyy kampanjasivulta osoitteesta fitfashion.fi/teho

 

 

 

Postaus toteutettu yhteistyössä TEHO Sportin kanssa.

 

Kommentit (5)

Nina
6/5 | 

Teho Sportin valkosuklaa-vanilja protskujuoma on nam! :)

10/5 | 

Voisitko tässä yhteydessä selventää, mitä tarkoittaa lähimaitopohja? Olvi on iisalmelainen firma ja Maitomaa Suonenjoella toimiva meijeri - lienee ihan ok käyttää sanaa "lähimaito" vielä Pohjois-Savon alueesta, mutta käsittääkseni asut Etelä-Suomessa :) Olisiko oikeampi termi kotimainen maito? Lähimaito kuulostaa sanalta "lähiruoka" ja lähiruoka on taas lähialueella tuotettua (eli esim. tuo Pohjois-Savon alue nyt menisi varmaan tässä tapauksessa lähialueesta, vaikka sekin on aika laaja). Pieni asia, mutta hyppäsi esille tekstistä.

-Paula

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram