Tehokkaan maanantai-aamun jälkeen päätin tarttua ihanien tyyppien rantsukutsuun, siirtää etätoimistoni pihalle (lue: skipata kaikki loput työt iltaan ja heivata läppärin sisälle) ja nauttia kesäisestä iltapäivästä. Mainio päätös, välillä pitää ladata akkuja, viime päiviin on mahtunut niin paljon tekemistä, vaikkakin kivaa sellaista. Hengähdyshetki hyvässä seurassa, se oli juuri se, mitä tämä maanantai kaipasikin.

Energistä alkanutta viikkoa!

<3: Venla

shoes* Puma (*=gifted)

Kommentit (4)

Ida
1/4 | 

Moi:)! Voisitko joskus tehdä postauksen jossa esittelet sun lempitreenivaatteet? Ite inspiroidun kauheesti sporttisist treenivaatteist. Sun blogia on mukava lukea:)

Pauliina
2/4 | 

Mistä kengät on ostettu? Tosi makeat!
Olen samaa mieltä että päivällä pitää nauttia hyvästä säästä ja varsinkin kun säätiedotukset lupaavat että laskee jo parin päivän päästä.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram