Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Minä tulin tietenkin viettämään tätä päivää lapsuudenkotiini ja juhlistamaan omaa rakasta äitiäni.

Oma äitini on ollut se varsinainen opiskelu- ja uraohjus, joka tälläkin hetkellä valmistelee tohtorin tutkintoaan. Samaan aikaan hän on ollut ennen kaikkea pullantuoksuinen äiti, joka on aina lukenut meille iltasatuja, laulanut sekä paijannut meidät uneen. Se, joka äidinkielen opettajana ollessaan korjasi esseidemme kielioppivirheet ja joka oli aina valmis auttamaan läksyissä. Se äiti, joka ompeli tyllimekon satubalettiin, ja joka kuljetti viikoittain soittotunneille ja muihin harrastuksiin. Se, joka on tukenut minua päätöksissäni tällä elämäntaipaleellani ja kannustanut minua kulkemaan rohkeasti omaa polkuani ja tekemään juuri sitä mitä tahdon, jotta olisin onnellinen. Hän on se, jonka kädessä pysyy niin vasarat kuin poratkin. Se joka on koonnut huonekalut ja tullut kiinnittämään hyllyt meidän ensiasuntojen seinille kotoa pois muuttaessamme. Se joka saapuu aina kylään ruokakassin ja tiskiharjojen kanssa. Hän on se, jonka ovet ovat aina auki muumitalon lailla. Se, jonka pöydät notkuvat mitä upeimpia herkkuja. Se äiti, jonka kaalilaatikon ystävätkin nimesivät maailman parhaaksi. Se äiti, joka ottaa mielellään koiramme hellään huomaan, kun me keksimme lähteä ulkomaille.

Se äiti, jonka nauru raikaa aina, oli kuinka harmaa päivä tahansa. Se äiti, jonka pöydän ääreen aion juuri tälläkin hetkellä istahtaa nauttimaan mitä maukkainta täytekakkua, yhdessä iskän ja siskon kanssa.

"ÄITI -nyt kun olen jo lapsesi aikuinen

tuon luoksesi ujon kiitoksen.

On usein niin kovin vaikeaa näistä herkistä tunteistaan kujertaa.

Kiitos hellästä hoidosta lapsuuden

ja tuesta nuoruusvuosien.

Yhä lähelles tahdon hakeutua

ja sun rakkauteesi turvautua.

Kiitos Äiti!"

-Birgit Ahokas

 

<3:Venla

Kommentit (25)

Annukka
26/25 | 

Äidit on parhaita! <3 Oma äitini on aivan ihana ja hyväsydämisin ihminen joka elämässäni on. Hän jaksaa auttaa ja tukea, eikä lakkaa välittämästä vaikka mikä olisi. Äiti on sellainen vahva tuki ja turva. <3

Menee nyt asian vierestä, mutta pakko sanoa, että oot kyllä niin kaunis! :)

Katri_L
28/25 | 

Kylläpä olet kaunis, Venla! Ja kirjoitat niin ihanasti äidistäsi. Postauksiasi on kyllä aina ilo lukea. :) Hyvää alkavaa viikkoa!

30/25 | 

Kylläpä on ihania kuvia sinusta :) ja mahtavaa äitienpäivää kaikille ihanille äideille!
matildaselin.blogspot.com

suvi
31/25 | 

Ei liity aiheeseen mitenkään mutta mistä toi ihana mekko on? :)

Kirsi
33/25 | 

Siis WAU miten kaunis olet näissä kuvissa! Ja ihanasti kirjoitat äidistäsi.
Blogisi on suosikkini, niiiiin inspiroiva. :)

salla
35/25 | 

On ihana lukea pirtsakoita postauksiasi.. myös fitnesspäiväkirjaa jonkin verran seuranneena on ilo todeta että on näitä jalat maassa tyyppejä vielä olemassa omana itsenään, tässä pinnallisessa julmasssa maailmassa. Jatka samaan malliin :)

Henna
36/25 | 

Oi ihana mekko! Mistä oot sen ostanut. :)

Marjut
37/25 | 

Kommentoin tähän tämän iltaista fitnespäiväkirjaa. Jos joku kommentoi blogiisi tahallisesti ilkeästi ulkonäköäsi kertoo se vain tästä kommentoijasta itsestään. Täytyy ihmisellä olla itsellään tosi paha olla jos asioikseen täytyy alkaa ilkeillä. Olet upea ja hieno esimerkki nuorille naisille terveellisistä elämäntavoista. T: Kahden teini tytön äiti.

Taru
38/25 | 

Ihana postaus <3 meidänkin sisaruskatras oli äiskän luona sunnuntaina syömässä, äidit on parhaita :) postauksen kuvat on myös tosi kivoja, näytät hirmuisen kauniilta :) ja vielä pitää mainita että viimeisimmässä fitnesspäiväkirjat jaksossa, puhuit tosi hyvin nuorten silikonirinta buumista, ja muutenkin siitä kuinka ihmiset ovat kauniita omana itsenään. Niin ihania sanoja, näin minäkin ajattelen. Oot Venla tosi huippu tyyppi <3

Emilia
39/25 | 

Oon kattonu pari jaksoa fitnesspäiväkirjaa ja sitä kautta löysin tänne blogiinkin.
Olet todella hyvä esikuva kaikille, jotka haluavat treenata oman hyvinvointinsa takia. Susta huokuu ystävällisyys ja se kuuluisa sisäinen kauneus :)

jenni
40/25 | 

Ihana teksti! Tosi kaunis mekko myös. Haluatko joku päivä itse äidiksi? :)

Jaana
41/25 | 

Sinulla on kyllä ihana äiti. Kiva, että kuitenkin kaikesta huolenpidosta huolimatta hän on myös vienyt itseään eteenpäin.

Sinulla on elämänasenne kohdallaan monessa asiassa. Iloista kevättä

sinni
42/25 | 

En yleensä blogeja selaile tai näin, mutta tuli tultua tänne kun fitnespäiväkirjaa kahtelin ja kun juttelit autossa ulkonäöstä ja kritiikeistä mitä muilta on tullut. Olen tykännyt kun oikeasti olet puhunut hyvin olennaisista ja tärkeistä asioista. suuri kiitos että otat niitä asioita esille kuin omankehon hyväksyminen ja treenaamisen syitä. Se että se terveellinen elämäntapa on omastakin mielestä mielekkäämpi vaihtoehto kuin se että olisi kokoajan tiukalla ruokavaliolla tai se että sitten taas kun dietti loppuu unohdetaan ne terveelliset elämäntavat. Olet hyvin kaunis ja hyväkroppainen nainen ja hyvin valoisa ja puhut asiaa. Toivottavasti oli mukava äitienpäivä ja aurinkoista kevättä teille :)

Uusi fani
43/25 | 

Venla sä olet kaikista fittnesspäiväkirja ohjelman naisista se jolla on elämässä arvot kohdallaan ja treenaaminen tervettä.
Ei kisaamista ulkonäöllä vaan omaksi iloksi se ei tunnu työltä ja väitän, että moni muu samasta ohjelmasta miettivät jatkaako vai ei aika useinkin toki tämä on vain valistumaton arvaus.

Pakko nostaa hattua sinulle Venla!

Roosa
44/25 | 

Katoin tota fitnesspäiväkirjaa ja täytyy kyllä sanoa, että ihailen sua valtavasti! :)
Oot upea niin ulkoisesti kuin sisäisesti ja sulla on arvot kohdallaan! Ihanaa kesän odotusta :)

Peppi
45/25 | 

Moi Venla! Sori ei liity mitenkään tähän aiheeseen, mutta mua kiinnostaisi, että syklitteletkö sä omia treeniviikkoja tai siis silleen että pidät kevyitä viikkoja ja sit raskaita? Ja tarvitseeko sinun mielestäsi pitää kevyitä viikkoja harjoittelusta säännöllisesti?

s
46/25 | 

Tämä kommentti ei liity tähän postaukseen. Mutta mulla on pari päivää ollut sellanen halu kommentoida sulle. Katselen fitnesspäiväkirjaa (oikeastaan vaan sun takia kun oon tällänen salkkarifani :-D) ja ihailen jotenkin sun tervettä ajatusmaailmaa kaikesta, kuinka ajattelet että jokainen on hyvä sellaisena kuin on. Ootte maken kanssa ihana pari, mua aina hymyilyttää kun pohditte jaksoissa yhessä kaikkea, kuten viime jaksossa silikoneja ja ihmisten julmaa kommentointia. Oot vaan niin ihana ja olen saanut susta tämän uuden sarjan myötä uudenlaisen kuvan. Muistan sun yhen postauksen missä kerroit sun tulevaisuudesta ja siitä kuinka elät hetkessä, se oli ihana ja rohkaseva postaus. Halusin vaan sanoa et oot vahva ja ihana tyyppi! <3 ihailen sua ja sun elämänasennetta. Hyvät jatkot sulle! Puss

kati
47/25 | 

Tää kommentti ei nyt liity millään tavalla postaukseen, mutta katon tällä hetkellä fitnesspäiväkirjoja ja mulle tuli semmonen tunne että nyt on pakko kommentoida sun blogiin. Sulla on jotenki tosi terve ajattelutapa kaikesta ja mitä enemmän kerrot sun ajatuksia, sitä enemmän arvostan ja ihailen sua ihmisenä. Oot tosi mahtava tyyppi!

48/25 | 

Moikka! Musta oot hieno ihminen ja oot saanu mut arvostaan itteeni.
Oot mun idoli ja haluisin olla yhtä hyvässä kunnossa kun sä. Sä osaat olla aina niin ilonen ainakin kaiken sen perustella mitä esim. Sun blogissa ja fitnesspäiväkirjoissa annat ymmärtää. Mistä sulle tuli toi idea tai tommonen into saada itelles hyväolo?

jessica korva
49/25 | 

Moi olet paras fitnespäiväkirjassa ja paras salkarit tähti♥ isona haluan olla näyteliä salkareissa, olisi kiva tavata sinua♥ :) puhun suomea ja ruotsia isä suomenkielinen äiti ruotsinkielinen. minun instagramin nimi on jessicakorva olisi kivaa jos seuraisit mua instagramissa♥ iso hali minulta!♥

Sari
50/25 | 

Heippa!

Niin kuin moni onkin jo kysynyt: mistä mahtaa mekko mahtaa olla ostettu? Aivan ihana! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat