Viime Eläinmuseo visiitistäni oli ehtinyt vierähtää jo pidempi tovi. En enää ollenkaan muistanut kuinka vaikuttava ja mielenkiintoinen paikka tämä on, silläkin saattaa tosin olla jotain osuutta asiaan, että edellisen vierailuni on täytynyt tapahtua joskus kauan ennen museon mittavaa perusremonttia ja uudistuneita näyttelyitä.

Pidin erityisesti Muutosta ilmassa -näyttelystä. On hienoa ja ehdottoman tärkeää, että lisätään tietoisuutta ilmastonmuutoksesta ja sen seurauksista, vieläpä tällaisilla mielenkiintoisilla keinoilla. Siinäkin mielessä, että museossa liikkuu paljon lapsia - ja kuten sanottu - lapsissa on tulevaisuus. Mitä enemmän aiheesta ymmärtää, sitä paremmin tajuaa, kuinka omalla toiminnallaan sen ehkäisyyn voi vaikuttaa ja miten välttämätöntä ilmastonmuutoksen torjuminen on. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suosittelen lämpimästi käymään! Täällä saa helposti kulumaan pidemmänkin aikaa, sen verran paljon riittää katseltavaa ja ihmeteltävää.

Kuinka moni on joskus käynyt? Tai kuinka moni aikoo nyt mennä?

<3:Venla

Kommentit (10)

Käyttäjä1324
Liittynyt20.10.2015
11/10 | 

Tulipa sopivaan kohtaan tämä postaus. Olen miettinyt vieväni poikani 5v. museoon retkelle, hän on kovin kiinnostunut dinosauruksien luurangoista. Tätmä on varmasti oiva paikka, hienot kuvat!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
12/10 | 

Mahtava kuulla, että postaus ajoittui juuri sopivaan saumaan.
Kiitos paljon! Oikein mielenkiintoista museoretkeä teille Saara! :)

Annika Peltonen
15/10 | 

Viime viikolla piti mennä ihanan näköinen paikka! Ehkä lähiaikoina päästään tuonne!

denny
18/10 | 

moikka! tuli mieleen, että onko kaikki nuo täytetyt villieläimet "oikeita" vai feikkejä?

kerttu
20/10 | 

Tää museo vaikuttaa niin mun paikalta nro.1!1 Dinosauruksia ja ennen kaikkea muista eläimiä sekä lisää tietoa ja faktoja ilmastonmuutoksesta. Sinne suntaan ens kesänä varmasti

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram