Tällä hetkellä ei löydy sanoja, maailman meno on vetänyt hiljaiseksi.

Haluan ainoastaan lähettää paljon rakkautta kaikille!

<3:Venla

Kuvat muutaman viikon takaa Tallinnasta.

Kommentit (8)

Iitu
1/8 | 

Ihana kuvia ja haluaisin kysyä että kuinka usein viikossa treenaat? Ja pidätkö joskus pidempiä treenitaukoja?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Kiitos Iitu! Treenimääräni ja -tavat vaihtelevat viikosta riippuen, pidän kevyempiä ja raskaampia treeniviikkoja, ja lepopäiviä/treenitaukoja pidän toki myös! :)

Lyyti
2/8 | 

Pelkästään tämä vähäsananen postaus sai mut iloseksi. Sun iloinen hymy tekee päivästä paremman. Oot vaan niin kaunis ja sisäinen kauneus huokuu ulospäin. Haleja!

rusuli
3/8 | 

Hei Venla voisitko laittaa blogiis hyvien vegeruokien reseprejä? Myös leivonnaisten (etenkin suolasten) kiitos :). Tästä tuleekin sulle erikainen joulu ju et voi syödä kalaa,pipareita,joulutorttuja,maitosuklaata jne ! :D vegejoulupöydän antimista ootan jo kuvia!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Joo sellaisia olisi tarkoitus jaella jatkossakin lisää! Piparit, joulutortut ja tietyt konvehditkin ovat itse asiassa vegaanisia! ;) Kuvia tulee varmasti! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram