Meillä oli intensiivisen kevätesityksen harjoittelun vuoksi näiden viimeisten lomaa edeltävien viikkojen liikuntatunnit peruttu, joten piti yrittää järjestää enemmän aikaa koulun ulkopuolella noille voimaannuttaville pikkuhetkille. 

Meidän liikuntatunneilla on kyllä oma ainutlaatuinen yhdessä tekemisen energia, joka puskee jokaista haastamaan itseään. Usein päästellään ärräpäitä, nauretaan ja toisinaan itketään, mutta lopuksi on aina voittaja olo. Yleensä myös tunnin aikana on niin keskittynyt itse tekemiseen, ettei mieli ehdi harhailla muualle. Jo pelkästään siitäkin syystä, se tuntuu voimaannuttavan kehon lisäksi mieltä. 

Menneellä viikolla saimme iloksemme peruslämmittelyn ja esityksen harjoittelun lisäksi aamuihin yhden ylimääräisen tunnin liikuntahetkiä varten, menetettyjä tunteja korvaamaan. Muutamana päivänä kävimme lenkillä ja toisina teimme tehokkaat nopeat kehonpainotreenit. Taas sitä sai huomata, kuinka paljon iloisempi ja energisempi persoona sitä on, kun pääsee vapauttamaan endorfiineja ja purkamaan energiaa liikkumalla. Täten sitä on tietysti myös valmiimpi itse näytelmäharjoituksiin ja esityksiin, kun on perus alkulämmittelyn, näyttismetodeitten, äänenavausten ja ryhmän keskittymisharjoitusten yms. lisäksi liikkunut ja toki myös levännyt kunnolla. 

Tänään huomasin aamulenkillä, että koko kevään ajan puistoreitin varrella ihastelemani joutsenpariskunta oli saanut perheenlisäystä. 

<3:Venla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat