Aivan ihanan rentouttava Suomi-loma takana. Tuntui kuin olisin viettänyt täällä pidemmänkin tovin, päiviin mahtui niin paljon aktiviteettteja ja leppoisaa ohjelmaa. 

Pitkiä ranta- ja metsälenkkejä Mulanin kanssa, kylpylässä uiskentelua, brunsseja, leffatreffejä ja sauna-iltoja kotosalla rakkaiden kanssa. Kotiruokaa sekä ravintolaelämyksiä. Miniroadtrippi Keski-Suomeen uuden hurmaavan kummityttöni luokse. Vierailu lapsuuden kesä- ja joululoma maisemiin.

Kelien suhteenkin sattui aivan mieletön tuuri, kun aurinko helli keväistä Suomea koko viikon.

Siuntion kylpylässä pulikoimassa.

Kävelylenkillä Kaivarin ja Uunisaaren rantoja pitkin.

Aamupalalla ihastuttavassa koira- ja vegaaniystävällisessä Kahvila Kuumassa, joka tarjoilee aamiaista koko päivän. 

Maisema Jyväskylän kylpylähotellin ikkunasta.

Laatuaikaa ja Gaijinin vegaanimenun nautiskelua parhaassa seurassa.

Elokuvailtojen leffoiksi valikoituivat hyvin erilaiset pätkät: Red Sparrow ja The Shape of Water. Oletteko nähneet? Pidin molemmista.

Kummityttöni on niin harvinaisen hyväntuulinen ja valloittava ilopilleri. Toinen niin kovasti naureskeli ja koitti osallistua keskusteluun.

Eilen heräsin hieman haikein mielin, sillä vaikka pidänkin kovasti elämästäni Köpiksessä, oli loma ja läheisten näkeminen vaan niin kertakaikkisen huippua, etten olisi aivan vielä malttanut palata arkeen.

Mitä te puuhasitte pääsiäislomalla? Tai vielähän se tänään iloksemme jatkuu.

Ihanaa maanantaita toverit!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram