Kuten Instagram-seuraajani tietävätkin jo, viime viikonloppu vierähti mahtavissa Flow-tunnelmissa. Kuinka moni teistä oli paikan päällä ottamassa ilon irti ainutlaatuisesta festaritilasta, taiteesta, estetiikasta, visuaalisuudesta, ruoista ja esiintyjistä?

Sunnuntaina suuntasimmekin pikaisen pakkailun jälkeen siskoni kanssa suoraan Helsinki-Vantaalle ja lensimme Espanjan auringon alle vanhempieni kämpille, jossa äiti meitä jo odottelikin.

Tulimme nauttimaan vielä helteistä ennen kesän loppua, jotta sitten kotiin palatessa voi hyvillä mielin vaihtaa pikkuhiljaa syksy-vaihteen päälle.

Blogiani pitkään lukeneet muistavatkin varmasti, että eri vuodenaikoja rakastavana ihmisenä, on tunnelmallinen syksykin näin uskomattoman upean kesän jälkeen lämpimästi tervetullut.

Alkuviikko on hujahtanut miniroadtripin merkeissä Espanjan rannikkoviivaa pitkin ajellessa ja erilaisiin kyliin ja kaupunkeihin tutustuessa.

Vielä on luvassa laatuaikaa täällä lämmössä meidän perheen tyttöjen kesken.

Ihanaa torstaipäivää kaikille!

<3:Venla

Kommentit (3)

ester
5/3 | 

Wow mikä uima allas! :D Kivan näkönen hiuskampaus sulla Venla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram