Eilen ulos ovesta astuttuani, tuntui kuin olisin hypännyt keskelle lumiukko-piirrettyä, ja sepäs vasta oli upea hetki se. Mulan kirmasi lapsen riemulla yhdessä mun kanssa.

Maan muututtua (hetkellisesti) valkeaksi, joulufiilis nousi ihan uusille leveleille. Minä <3 Valkea Joulu. Nyt peukut pystyyn, että tulis muutamat pakkasasteet lisää, jotta aattona ois hanki. Hämärät illatkin saisivat kummasti valoisamman ilmeen.

Iloa ja voimia viikkoon toverit!

1. 1. 2016 BLOGINI MUUTTAA OSOITTEESEEN: www.venlasavikuja.fi

<3:Venla

Kommentit (11)

Annukka
12/11 | 

Ihania kuvia!!<3 Niitä hankia odotetaan täälläkin, voi kunpa tulisi oikea joulun ihme!

14/11 | 

Ihania kuvia, vaikka itse en todellisuudessa pidäkään talvesta/lumesta. Ehkä ajatuksen tasolla korkeintaan :-D

laura
16/11 | 

Ihanan talvisia kuvia :) Toivon todella, että saataisiin valkoinen joulu <3 Tuntuu vielä enemmän joululta kun on lunta. Tänä vuonna tosin joulunodotus on alkanut jo marraskuussa :D tuntuu samalta kuin pikkutyttönä.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
17/11 | 

Kiitos Laura! Niinpä, joulu tuntuu kyllä enemmän joululta, kun olis lunta. <3 Oi kuulostaa ihanalta! Mäkin alotin jo aikasin joulun fiilistelyn :D

Vilmal
18/11 | 

Oi että mitä ihania kuvia! Välittyy niin tuo tunnelma :) mistä muuten tuo takki on? Aivan älyttömän kiva!

Laura
20/11 | 

Tänne satoi viime viikolla isot kinokset yhen yön aikana. Asun siis Oulussa ja kyllähän se nii piristää kummasti! Joulustakin on tulossa valkea, toivotaan, että myös sinne teillekkin saatais valkoinen joulu! :> ja upeita kuvia taas jälleen kerran! ♡

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram