Minä sain kunnian toimia lemmikkien hyvinvointia edistävän kampanjan inspiraatiohenkilönä.

Kampanja on toteutettu yhteistyössä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa ja sen tavoitteena on edistää lemmikkien hyvinvointia ja antaa konkreettisia vinkkejä lemmikin omistajille sekä omasta eläinystävästä haaveileville.

Mikäli maanantaina Helsingin Sanomien välissä ilmestynyt liite sattui menemään sinulta ohi. Pääset lukemaan sen täältä.

Minun ja Mulanin haastattelun löydät täältä:  http://www.vapaalla.net/lemmikit/koira-tuo-elamaan-iloa-ja-rakkautta

<3:Venla

 

Kommentit (1)

käki
2/1 | 

Mä uskon että puhuminen koiralle heijastuu hyvinvointina. Käytös pohjalta koirillahan voi olla psykologisia traumoja, ja koirat muistaa ja tiedostaa asioita, aimpien kokemuksien pohjalta siis. Koirat ymmärtää käskyjä ku niitä opettaa, mut ois tyhmä luulla ettei ne osais hahmottaa esineitä asioita, ja ihmisiä. Koiran hyvinvointia näkee kans silmistä aika hyvin, silmäthän on sielun peili. Puhumalla koiralle, ja keskustelemalla sille luultavammin edesauttaa koiran hyvinvoitia. Vaikka koira ei vastaa, se ei tarkota ettei se välttämättä ymmärrä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram