Viikonloppuna suuntasimme juhlistamaan ihanan kummityttöni 1-vuotissynttäreitä.Juhlapöydästä löytyi mitä suloisempia ystäväni leipomia herkkuja.

Synttärisankari itse oli jälleen niin hurjan reipas, hyväntuulinen ja suloinen vaaleanpunaisessa kauniissa mekossaan. Aww!

<3:Venla

Kommentit (7)

Marja Helena
8/7 | 

Ihania herkkuja. Toi kakku ihan yliveto :)

11/7 | 

Onpas ihanan näkösiä herkkuja!
Ongelmaksi syntyy sitten se, että uskaltaako sitä edes syödä :D Leipoja on tienny mitä tekee :)

Martina
12/7 | 

Heei! :)
Tämä minun viestini ei liity millään lailla kirjoittamaasi tekstiin, vaan haluaisin vinkata yhdesä mahtavasta verkkokaupasta/liikkeestä: http://www.lush.fi/ 100% vegetaarinen ja 80% vegaaninen, ei eläinkokeita + rakkaudella käsintehtyjä tuotteita.
Ja minä EN ole Lush:illa töissä, minä EN tee heidän kanssaan yhteistyötä, minä olen vain vilpittömästi sitä mieltä että sieltä saa hyvät ja toimivat tuotteet. Löysin itse paikan n. 3 viikkoa sitten, ja tilaamani tuotteet ovat olleet huippuja. Eli vilpitöntä ja hyväntahtosta mainontaa, erityisesti sinulle, ja muillekkin. :)
Kiitos ja hyvää kevään jatkoa.

Heidi
14/7 | 

Aivan supersöpö kattaus, ja etenkin tuo kakku ♥

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat