Nyt vuorossa se lupailemani pieni kurkistus uuteen Köpis-kotiini. Tämän katon alla on tullut asusteltua kohta kolmisen viikkoa. Vaikka edellinen hieman modernimpi asuntokin oli ihana, on tässä uudessa minun makuuni sellaista jotain ainutlaatuista idyllistä kodikkuutta. Vanhat narisevat lautalattiat, huonekorkeus, leveät ikkunalaudat ja asunnon pienet yksityiskohdat sekä viihtyisä tunnelma saivat minut kotiutumaan jo heti ensimmäisen viikon aikana. 

Taulut eivät ole vielä päätyneet seinille ja lisää kukkia sekä maljakoitakin olisi tarkoitus hankkia jossakin vaiheessa. Kuvia katsellessani tajusin, että melkeinpä kaikki ihanat kirjat, unicorn-kalenteri, karttameikkipussi sekä kortit ovat siskoltani lahjaksi saatuja. Hän onnistuu aina antamaan mieleisiä, ajatuksella hankittuja muistiaisia. 

Valaisimet ja pikkuesineet lähtivät mukaan edellisestä kodista ja jollakin ihmeen kaupalla kukkakin selvisi hengissä tänne asti. Ruokapöydän tuolit olivat kirppislöytö. 

En kuvannut kuin oman puoleni meidän kämppisasunnosta ja toisen puolen keittiöstä. Kämppikseni puolelta löytyy myös ihastuttava hurmaava tiiliseinä.

Mukavaa viikonloppua toverit!

<3:Venla

Kommentit (1)

Suurempi merenneito
1/1 | 

Hei Venla! Täällä toinwn Köpisläinen, joka myös etsimässä asuntoa täältä! Pakko kysyä päädyitkö andelsboligiin vai ejerlejlighediin? :) Täällä paloilen noiden kahden välillä? Kiinnostaisi muutenkin siis lukea ihan vaan käytännän asioista ertä mitä kaikkea ottaa huomioon kun etsii asuntoa itselle ulkomailta (toki maakohtaset erot on huimat mutta silti!)! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram