Viikonloppu oli täynnä riemua, kun lauantaipäivä vierähti ensin rakkaan ystävän valmistujaisjuhlissa, joiden teemana oli ihanan letkeät grillijuhlat. Sunnuntaina saatiin sitten juhlistaa toisen rakkaan ystävän pienen suloisen tyttären kastajaisia. Ja arvatkaas mitä? Minusta tuli tämän pienen nyytin kummi. Vitsi mikä kunnia. Oisko kesä voinut parempaa ja juhlavampaa aloitusta saada? Enpä usko. Siinä oli kyllä ihania kesäisiä juhlia kerrakseen ja mikä parasta, nyt ei jäänyt perinteinen kesän aloitus rituaali Suvivirsikään uupumaan. JES! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä oli sunnuntain juhla-asuni. Miten teidän kesä ja myös mahdollinen loma alkoi? Oliko viikonloppu tehty omien, sukulaisten tai ystävien valmistujaisjuhlista?

Ylpeä kummitäti kuittaa,

<3:Venla

Kommentit (31)

Henzu
32/31 | 

Oijjjj, onnittelut suuresta kunniasta kummitädille! :)

Itse olin juhlistamassa lauantaina serkkuani, joka valmistui lähihoitajaksi. Oli se vaan niiiin hienoa juhlistaa sukulaisten kanssa selvästi helpottunutta ja onnellista ihmistä!
Tietenkin sain toimia valokuvaajana siinä sivussa, toivottavasti edes jotkut kuvat onnistui. :D

Mukavaa loppuviikkoa! :)

Käyttäjä3401
Liittynyt31.3.2016
34/31 | 

Valtavasti onnea kummiudesta! Ihana kunniatehtävä! :) meillä kesä alkoi ilman kenenkään tutun juhlia mutta pari viikkoa sitten mentiin itse naimisiin...eli rouvana oleminenhan on joka päivä yhtä juhlaa, haha. :>

Laura
42/31 | 

Onnettelut kummiudesta! Kesä alkanut rytinällä :) ihastuin tuohon sun mekkoon, mistä olet sen hommannut? Keltainen väri pukee sua hyvin! :)

Mia
46/31 | 

Hei Venla! Sulla on aivan ihania kuvia♥ ja oot muutenkin niin kaunis :). Aivan kaunis mekko sulla päälläs!♥ hyvää aurinkoista päivää sinulle♥

Jaana
53/31 | 

Ihanaan tehtävään olet päässy, Onneksi olkoon kummiudesta.

Itse oli viikonloppuna siskoni pojan valmistujaisia juhlistamassa. Nautimme ihania herkkuja. Samalla aloitin kuukauden loman, josta olen nauttinut mm. viettämällä aikaa pienen tyttären pojan kanssa leikkien.

Kesä on kyllä ihanaa aikaa, kun on aikaa liikkua ja tehdä mieleisiä asioita. Valoakin kun riittää pitkälle yöhön.

Anni
55/31 | 

Upea asu jälleen ! Kesä on alkanut tosi hyvin, muuta ilmat vois lämmetä vielä lisää... Onneksi lämpimiäkin ilmoja on ollut jo :)

57/31 | 

Olet todella kaunis!:)
Tänä vuonna ei sattunut kenenkään tutun tai sukulaisen juhlia,mutta ens vuonna on sitten urakalla, kun tosi moni kaveri (ehkä) pääsee ylioppilaaksi.:)

Onnea tuoreelle kummille sekä aivan ihanaa kesää!:)

Anu
61/31 | 

Ihanat noi kengät, mistä? Ois niin kiva saaja vähä vaihtelua kesän juhlakenkiin tuollaisilla matalammilla, näyttääkin paljon mukavemmilta jalassa kuin kunnon korot. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram