Sade ropisee ikkunaan. Kotona on omituisen hiljaista. Koiruli on vielä hoidossa äidillä ja iskällä. Olen viime päivinä nauranut niin paljon Mulanin ihanille reissukuville. Kyllä, kuulitte aivan oikein. Mulanin matkaotoksille. Siellä se toinen on saanut nautiskella vanhempieni kanssa Lapissa. Kiivetä Saana-tunturille, jutella poroille, kahlata koskessa, temmeltää mökillä, viettää oikein kunnon koiran kesälomaa. 

Mutta meillä on kyllä ollut kova ikävä. Koti ei oikein tunnu kodilta ilman häntä. Odotan, että saan hänet kainaloon. 

Olen tässä pikkuhiljaa yrittänyt toipua reissusta. Jet lag iski sitten pahemmin kuin kuvittelinkaan. Reissun jälkeen on tullut vietettyä joka päivä unettomia öitä. Taas perinteisesti Jenkkien päässä aikaerorasitusta ei tullut laisinkaan, onneksi.

 --- Kirjoitin tuon ylemmän tekstin päivällä. 

Arvatkaas mitä? Nyt on luvassa terkkuja ihan reaaliajassa. 

Tuo rakkain karvainen palleroni saapui tänään kotiin. Tässä hän kuorsaa tyytyväisenä ja reporankana viekussani. Tassut välillä unissa vipattaa ja kuonon viiksikarvat väpättää hänen uneksiessaan Lapin seikkailuista. Voi onni. Maailmalla on vaikka mitä upeita paikkoja, mutta kyllä se kaikista paras ja levollisin paikka on kuitenkin tässä, hänen vierellään. Ehdottomasti.

<3:Venla

Kommentit (2)

Helin
3/2 | 

Voi pientä tassuterapeuttia! Ihana hän on. Odotinkin jo hänen kuulumisiaan, kun olitte niiiiiin pitkään reissun päällä, vaikka tiesinhän minä, jotta myös hälle on mieleistä lomapuuhaa järjestetty.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram