Viime aikoina on tullut pyörittyä mm. roolivaatteissa kaupungilla tekemässä tuttavuutta ja räpsimässä kuvia ventovieraiden kanssa osana meidän tällä hetkellä käynnissä olevaa Devising projektia. Kurssin luonteen omaisesti valmista käsikirjoitusta ei ole, vaan luomme itse hahmot ja näytelmän pääasiassa mm. improvisaatioharjoitusten kautta. Käsikirjoituksemme syntyy siis prosessimme aikana yhdessä ryhmämme luomana.

Sitä aiemmilla viikoilla tuli työstettyä kameratyöskentely tunnilla kohtauksia mm. The Wolf of Wall Street -elokuvasta sekä Angels in America -sarjasta. 

Liikuntatunnilla pääsimme puolestaan perjantaina vetämään ulos reippaan juoksulenkin ja treenailemaan vielä sen päätteeksi puistoon. Tuo upea auringonpaiste on houkutellut lenkkipoluille myös viikonloppuisinkin, ja on ollut ilo huomata, että juoksukunto on tainnut tässä vuoden aikana huomaamatta hieman kasvaa. 

Tähänkin viikonloppuun kuului paljon edellä mainittua ulkoilua sekä tankoparsan grillailua ja mansikoita. Tänään törmäsin vakituisella lenkkireitilläni myös Köpiksen maratoonareihin. Huikea tunnelma! 

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille, etenkin omalle rakkaalle äidilleni!

<3:Venla

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram