HANKO

PORVOO

Suomi on pullollaan ihania kesäkohteita, siksi ei olekaan mikään ihme, että myös allekirjoittaneen lomaperinteisiin on aina sisältynyt kotimaanmatkailua muun reissailun ohella, eikä tämäkään kesä ole ollut poikkeus. Mikäs sen parempi näillä keleillä, kun suosia Suomen suven nähtävyyksiä, lämpöäkin riittää enemmän kun koko Etelä-Euroopassa.

Yleensä juurikin Hanko sekä Porvoo sisältyvät jokavuotisiin suunnitelmiin, niin kävi myös tänä kesänä. Kiitos hyvälle seuralle, kerrassaan ihanat minireissut ne olivatkin. Viime kesänä matkasimme myös mm. uskomattoman kauniille Kolille ja kiersimme upean Saariston rengasreitin (josta olenkin rustaillut enemmän vinkkejä täällä sekä täällä ) - VAHVA SUOSITUS MOLEMMILLE! Turussa ja Porissakin on tullut vierailtua lukuisina kesinä ja Naantali on myös hurjan kaunis kesäkaupunki. Itselläni asuu sukulaisia pohjoisempana, joten olen pienestä asti huristellut myös Suomen halki Lappiin. 

Nyt melkein meinasi unohtua listalta rakkaat Helsinki ja Espoo, molemmat täynnä ainutlaatuisia kesäkohteita. 

Mikä on sinun suosikki kotimaan helmesi? Vinkkejä saa mielellään pistää jakoon!

Saa nähdä mihin kaikkialle sitä tulee elokuussa suunnattua. Vielä on kesää jäljellä toverit, muistakaa se!

<3:Venla 

Kommentit (3)

Minkkki
1/3 | 

Oletko käynyt Loviisan vegaanisessa ravintolassa? Ihana brunssi kauniissa pikkukaupungissa on yhtä kuin onnistunut päiväretki.

Nnooraa
2/3 | 

Uusikaupunki kannattaa esimerkiksi seuraavalla Turun reissulla käydä katsomassa, samoin Raumalla Vanha Rauma :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram