Täällä Köpiksessä tuntuu riittävän toinen toistaan suloisempia brunssipaikkoja ja ravintoloita jokaisella kadunkulmalla. Nyt luvassa suosikkini numero 4. (mikäli oikein pysyin laskuissa mukana, ainakin Souls, Kalaset ja Paperisaari on täällä tullut aiemmin esiteltyä). 

Viime viikonloppuna suuntasimme brunssille Yellow Roseen. Kaupungin sydämessä sijaitseva kahvila tarjoilee mm. kasvipohjaista brunssia, lounasta, kakkuja ja jäätelöitä.

Brunssilautaselta löytyi myös minulle uusi tuttavuus; vegaaninen munakas, joka todella maistui munakkaalta. Hah uskokaa tai älkää. Tuoreet leivät, tillillä höystetty avokadotoasti, kookoskahvi ja itsetehty omenamehu veivät ainakin tämän nälkäisen kielen mennessään. 

Peder Hvitfeldts Straede nr 17, st th, Copenhagen, Denmark, 1173

Herkullista viikonloppua toverit rakkaat!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram