Koulu lähti rullaamaan heti vauhdikkaasti lomalta paluun jälkeen. Nyt onkin taas tullut eleltyä täällä "Köpis-kuplassa" jo parisen viikkoa. Niin ne päivät vaan rientää, kun on mielekästä puuhaa. Aika ei täällä tosiaan ehdi käymään pitkäksi, sillä tekemistä riittää. Näillä näkymin suuntaan huomenna sunnuntainakin koululle ryhmätehtävää puuhastelemaan. 

Tänään olen yrittänyt saada muita asioita hoidettua, pestyä pyykkiä ja hieman lepäiltyä. Lihakset ovat hellänä mm. tämän viikon Movement-tunneista. Ah, että mä rakastankin meidän Movement-tunteja (sisältävät mm. coren voimaan, kestävyyteen, aistien hiontaan ja liikkeen laatuun painottuvia liikuntaharjoituksia, jotka tukevat näyttelemistä), vaikka ne haastavia ovatkin. Ehkä juuri siksi. Jatkuvaa pään kanssa taistelemista ja epämukavuusalueella oloa. Sen hien virtaamisen jälkeen on niin ihanassa endorfiinihumalassa että. 

Menneillä viikoilla on tullut myös mm. rustailtua ja luettua runoja, näytelmiä, artikkeleita, laulettua, tanssittua ja tehtyä erilaisia improharjoituksia Contemporary Method Acting- tunnilla sekä Movement Psychology workshopissa mm. yhdessä koulumme Erasmus-vieraiden kanssa. Loman jälkeen meillä alkoi myös muiden aineiden lisäksi Reading Art. 

Ihanaa viikonloppua toverit!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram