Moni teistä lukijoistani on toivonut, että kokoaisin yhteen suosituimpia treenipostauksiani, joissa liikkeet suoritetaan oman kehon painoa käyttäen, eivätkä täten vaadi ylimääräisillä painoilla kikkailua, vaan soveltuvat tehtäväksi missä tahansa.

Itse suosin paljon juuri tällaisia suhteellisen nopeita, mutta sitäkin tehokkaampia kotitreenejä. Tämäkin perjantai aamu alkoi sellaisella, enkä kyllä parempaa starttia viikonlopulleni tiedä!

Tässä muutamia suosituimpia vanhempia postauksiani oman kehon painolla tehtävistä treeneistä:

Täältä löytyy tehokas VATSALIHASTREENI.

Täältä löytyy tehokas JALKATREENI.

Täältä löytyy tehokas KOKOVARTALOTREENI.

Täältä löytyy tehokas treeni YLÄKROPALLE.

Täältä löytyy nopea ja tehokas VATSALIHASTREENI, sekä inspistä elämäntapamuutokseen.

Liikunnan iloa ja oikein huikeeta viikonloppua toverit!

1. 1. 2016 BLOGINI LÖYTYY OSOITTEESTA: www.venlasavikuja.fi

<3:Venla

Kommentit (8)

Kati
9/8 | 

Moikka!

Hyvä postaus. Itse kuntoilen kotona ja muuallakin omaehtoisesti (painoillakin kylläkin), joten tällainen koottu paketti on huippuhieno.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
10/8 | 

Mahtava kuulla, kiitos Kati!
Tarkoitus olisi itse asiassa tehdä seuraavaksi myös sellainen kooste, jossa on suosituimpia lisäpainojen kanssa tehtäviä kotitreenipostauksiani :)

Kati
11/8 | 

Jee!!
On niin paljon noitä äijä- ohjelmia tai sitten vähän liian lällyjä naisten kiinteytymispunttijuttuja netti pullonlansa :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
13/8 | 

Mulla vaihtelee aina vähän kausittain, liikun niin fiiliksen mukaan. Viime aikoina oon suosinut kyllä paljon enemmän erilaisia monipuolisia kotitreenejä. :)

Lisbet
16/8 | 

Kiitos Venla ihanista ja motivoivista postauksistasi! :) Varsinkin kun olet jakanut niin paljon tietoa ja vinkkejä kasvisruokavalioon siirtymisestä, sekä tietty näistä mahtavista treenipostauksista! Oot kyllä niin inspiroiva kirjoittaja. Ihanaa ja rauhallista joulunaikaa. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram