Tanska on keikkunut vuosi toisensa perään maailman onnellisimpien maiden listan kärkipäässä. Enkä kyllä yhtään ihmettele, missään en ole aikoihin nähnyt yhtä paljon iloisesti hymyileviä ystävällisiä ihmisiä. Hyväntuulisuus on siitä ihanaa, että se tarttuu.

Toinen toistaan kauniimmat puistot, rannat ja rakennukset, täpötäysillä pyöräkaistoilla puikkelehtivat fillarit, herkulliset brunssipaikat ja tunnelmalliset ravintolat. Kieltämättä suupielet nousivat vähemmästäkin ylöspäin. Köpis olit jälleen hurmaava.  

<3: Venla

Kommentit (1)

J
2/1 | 

Hei, kiinnostaisi tietää vähän elämästäsi tällä hetkellä, olen jo pudonnut kärryiltä. Teillä oli juuri se remontointi valmistunut upeassa talossa, mutta missä aiot asua tulevien opintojesi ajan? Jääkö Mulan suomeen? Mitä teet "työksesi" tällä hetkellä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram