Koko viime viikko vierähti Kööpenhaminan kulttuuriyön esitystä valmistellessa. Olipahan intensiivinen ja rankka, mutta erittäin hauska rupeama. Harjoituksissa tuli oltua yötä myöten. Väsymystilastani taisi kertoa jotakin se, että unohdin torstaina kenraaliharjoitusten jälkeen valkoisen patsasta jäljittelevän roolimaskin naamaani ja hymyssä suin lähdin pyöräilemään yöllä kiskaa kohti. Havahduin kuplastani vasta myyjän kysyessä, olinko laittanut kasvonaamion naamaani.

Itse pääpäivä, perjantai oli onnistunut ja esityksiämme The Royal Cast Collection -museossa kävi katsomassa huikeat liki tuhat kävijää. Ikimuistoinen kokemus. 

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram