Aamuisen räntäsateen jälkeen ei uskoisi, että viime viikolla Helsinki näyttäytyi jo uskomattoman kauniina ja keväisenä. Silloin oli jopa mahdollista aistia auringon lämmittävän. Ei lannistuta toverit, kyllä se kevät sieltä pian koittaa!

Toisaalta tänään ilma tuntui myös ihanan raikkaalta ja kostealta, siinä rannalla aamulenkillä juostessani ja viiman piiskatessa kasvojani. ;)

Maanantain harmaudesta huolimatta, mulla on ollut tälläinen fiilis:

"There´s no time to be bored in a world as beautiful as this."

Olo on inspiroitunut ja tehtävää riittää! Aika se vain tuntuu hujahtavan jonnekin. Olen puuhastellut koko päivän tulevia blogijuttuja kuvaillen ja kirjotellen.

Voimia ja valoa viikkoon kamut!

<3:Venla

PS. Pahoittelut, etten ole ehtinyt vielä vastaamaan parin edellisen postauksen kommentteihinne.

 

Kommentit (9)

14/9 | 

Upeita kuvia! Heti sain lisää energiaa koulu hommien tekoon. Kevät tulee hitaasti mutta varmasti, pitää yrittää muistaa se vaikka onki tällainen lonkerokeli =)

Sanna
16/9 | 

Heippa, Venla! Oon ollut pitkään sun blogisi "hiljainen" seuraaja ja haluan kiittää sua todella elämänmyönteisestä ja positiivisesta blogista, teksteistä ja kuvista. :) Oot kyllä kannustavana esimerkkinä siitä, miten itsestään voi pitää huolta elämällä terveellisesti mutta silti nauttia elämästä. Mulla oiskin sulle pieni pyyntö, jos voisit tehdä blogikirjoituksen siitä, miten vatsalihaksia voisi kiinteyttää kotioloissa. En oikeastaan jaksa lähteä salille, mutta kotitreeniin löytyisi intoa. Oon kropaltani laiha, mutta silti häiritsee se "pömppövatsa" ja olisi tosi hienoa jos sitä saisi kiinteytettyä. :) En tiedä/muista ootko aiemmin kirjottanut samankaltasta blogikirjotusta, mutta ois tosi huippua saada sulta vinkkejä. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
17/9 | 

Ensinnäkin kiitos Sanna kun kommentoit nyt, se ilahdutti. :)
Uskon itse, että vatsalihaksiinkin vaikuttaa monet eri tekijät: Ruokavaliolla on vähintään yhtä suuri merkitys kuin treeneilläkin, ellei jopa suurempi. Jälleen myös geeneillä ja ihmisen henkisellä hyvinvoinnilla ja elämäntilanteella voi olla vaikutusta asiaan. Jos on esim. kova stressi, niin stressihormonit vaikuttavat kropan toimintaan.

Tässä kuitenkin muutama vanhempi postaus, mikäli kaipaat inspiraatiota kotitreeneihin vatsalihaksille:
http://venlasavikuja.fi/2015/04/10/tehokas-vatsalihastreeni-kotona/
http://venlasavikuja.fi/2014/11/10/7354-2/

Sanna
18/9 | 

Kiitos paljon, Venla! :) Osaatko antaa joitain erityisiä ja yksinkertaisia vinkkejä ruokavaliota varten? Mitä ruokia tai ainesosia kannattaa erityisesti suosia? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram