Tämä video tiivistää hyvin koko viikonlopun tunnelman, kun Suomen kesä antoi parastaan.

Kauniit hellepäivät, puhdas luonto, raikas ilma, jaloissa iloisesti temmeltävä onnellisen oloinen koira. Harja kadoksissa, tukka takussa. Järvivedessä virkistäytyminen, mykistävän upeat auringonlaskut, ihanat ihmiset ympärillä.

Kaiken kaikkiaan hyvin kiitollinen olo. Välillä sitä pitää oikein pysähtyä, ravistella hiuksia, henkäistä syvään ja hymyillen lausua ilmoille: Kiitos. 

<3:Venla

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Hei Venla!

Olen jo kauan seurannut blogiasi. Se on antanut minulle äärettömästi voimaa, vastauksia kysymyksiini ja luonut uskoa tulevaan. Sinä inspiroit minua ja ihailen arvomaailmaasi, se on hyvin samankaltainen kuin omani. Tai ehkä sinun kirjoituksesi on opettanut minua myös itsestäni ja sen mikä myös minulle on tärkeää. Perhe, ystävät, eläimet, urheilu ja luonto. Elämän ja arjen taika. Läsnäolo ja pienet taianomaiset hetket muunmuassa ovat niitä mitä olet auttanut elämässäni huomaamaan aivan uudella tapaa. Näet paljon kauneutta, se on varmasti suuri rikkaus. Sinä olet avannut minut näkemään pimeinäkin hetkinä myös sen kirkkauden, miten paljon kauneutta ja hyvää elämässä on koko ajan. Silloinkin kun vaikeudet sumentaa kaiken ja olo on toivoton. Aina ilostun kun luen tekstejäsi! Olet opettanut nöyryyttä, luonnon merkitystä ja kiitollisuutta esimerkiksi siitä kun olen saanut syntyä Suomeen, tänne hyvinvointi valtioon. Olen 21-vuotias ja opettelen parhaillani elämään itsenäisesti 6-vuoden sairaalassa elämisen jälkeen. Sairastuin n.12-vuotiaana masennukseen ja syömishäiriöön, sen seurauksena olen ollut kadoksissa ja yksinäinen. Mutta nyt kaikki on onneksi hyvin ja haluan vain kiittää sinua kun olet auttanut minua löytämään itseäni enemmän ja luottamaan elämään enemmän. Sekä näkemään mahdollisuuksia myös silloin kun masennus ja yksinäisyys on läsnä. Kiitos ja ihanaa kesän jatkoa. Olet kaunis!

-J

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

En voi sanoin kuvailla kuinka kiitollinen olen siitä, että kirjoitit tämän viestin. Aivan liikutuin, kuin luin tekstisi. Ihanaa, jos kirjoitukseni ovat saaneet pohtimaan elämää ja voineet tuoda iloa päiviin. Kiitos tuhannesti sinulle. Kiitos, että olet ja luet! Kiitos, kun kommentoit! Aurinkoista kesän jatkoa!<3 Halauksin, Venla 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram