Laskujen maksua, tiskikoneen tyhjennystä, matkalaukkujen purkamista, pyykkien ripustelua, imurin hurinaa. Kirjoittelua, töitä, ystäviä. Uusia reseptejä, ravitsevia aamupaloja, kotosalla kokkailua, herkkuja. Pitkiä lenkkejä, auringonsäteitä, sadekuuroja, hännän heilutusta, kuraisia koirantassuja. 

Ihan sitä ihanan tavallista arkea. Niin ja niitä pieniä taianomaisia hetkiä, spontaaneja kesäretkiä. Iltauinteja, taivaanrannan oranssiksi maalanneita auringonlaskuja. Tyynen järven tuijottelua, laiturilla istuskelua.

Nyt on kuitenkin taas aika hetkeksi unohtaa rutiinit, heittää reppu selkään ja suunnata lentokentälle. Uudet seikkailut odottavat!

Turvallista ja oikein rentouttavaa juhannusta toverit rakkaat!

<3: Venla

Kommentit (3)

Kamilla
4/3 | 

Heippa! Sun blogi on niin ihana ja inspiroiva! Asiaa kasvisruuasta.. Päätin alkaa kasvissyöjäksi juurikin äsken! Ja kysyisin sulta siihen hieman neuvoa/apua. Ketään lähipiirissäni/kavereissani ei ole kasvissyöjä ja ruokavalio on minulle itsellenikin ns outo. Ja tarkoitan oudolla sitä että millä korvaan sitten sen lihan? Ja mistä tiedän saavani tarpeeksi ravinto-aineita? Ja koska urheilen todella paljon niin paljonko sitä lihaa korvaavaa kasvisruokaa minun pitää syödä jotta pystyn urheilemaan säännöllisesti ja terveellisesti ja saan tuloksia?:D Sulla on tuolla hyviä kasvisruoka ohjeita niin saan niistä ainakin jotain vinkkejä! Pavuista en tykkää, en sitten millään😅 Voikohan ne jättää pois vai pitääkö yrittää oppia niitä söymään. Terveisin, innostunut tuleva kasvissyöjä/vegaani (vaikka en paljoon tästä vielä mitään tiedä):DD ja siis myöskään maitotalous tuotteita en käytä.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
5/3 | 

Kiitos Kamilla! 

Kokosin tähän yhteen muutamia vanhempia vegaani-aiheisia postauksiani.

Paljon vinkkejä vegaaniksi ryhtyvälle täältä: http://www.menaiset.fi/blogit/venla-savikuja/vinkkeja-vegaaniksi-ryhtyvalle

Juttua vegaanin kohtaamista ennakkoluuloista: http://www.menaiset.fi/blogit/venla-savikuja/someday-they-wont-be-laughing

Vegaani, joka tukee kotimaista maataloutta: http://www.menaiset.fi/blogit/venla-savikuja/vegaani-joka-tukee-kotimais...

Ruoka inspiraatiota: http://www.menaiset.fi/blogit/venla-savikuja/vegaanin-proteiinin-lahteit... http://www.menaiset.fi/blogit/venla-savikuja/my-plate-lately-0

Viisi artikkelia: http://www.menaiset.fi/blogit/venla-savikuja/viisi-mielenkiintoista-juttua

Vegaanin brunssiherkkuja: http://www.menaiset.fi/blogit/venla-savikuja/vegan-brunch-ideas

Miksi kannattaa syödä värikkäästi? : http://www.menaiset.fi/blogit/venla-savikuja/miksi-kannattaa-syoda-varik...

Yllä mainittujen linkkien lisäksi löytyy vanhempien postausteni kätköistä mm. vinkkejä niin eläinystävällisen grillijuhlan,  joulun, uuden vuoden, kuin pääsiäisen viettoonkin, sekä lisää arkiruokareseptejä.

Toivottavasti näistä oli jotain apua! :)

Vierailija
6/3 | 

Blogi on ihana mutta nää kuvat on niin oudon näköisiä tuolla linssillä otettuna. Onko se joku uusi villitys. Ei sovi lähellekään joka kuvaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram