Täällä Köpiksessä ollessa sitä tuntuu aina sukeltavansa johonkin täysin omaan Tanskan aikaan. Aikaan, jossa ei ehdi edes maanantai huomenta toivottaa, kun löytääkin itsensä jo seuraavan sunnuntain illasta. Mutta eikös sitä niin sanota, että aika kuluu siivillä, kun on mukavaa. Muistan myös joskus lukeneeni, että mitä enemmän tapahtuu, sitä enemmän myös aikaa tuntuu vierähtävän. Täällä ollessa tuohon tunteeseen pätee varmasti molemmat. On mieluista ohjelmaa, mutta on toki rankkaakin ja silloin, kun on monta proggista samaan aikaan, tuntuu lähinnä ettei aika meinaa riittää kaikkeen. En saata uskoa, että nyt on lähtenyt viimeinen jakso käyntiin ja seuraavan kerran kun ampaisemme lomalle onkin jo ensimmäinen lukuvuosi takana.

Meillä alkoi myös tässä viimeisessä jaksossa kameratyöskentelykurssi, joka on jo tähän mennessä ollut hurjan mielenkiintoinen, vaikka kameran kanssa onkin tullut aika monta vuotta aiemmin työskenneltyä. On ollut antoisaa tutustua erilaisiin hyödyllisiin metodeihin. Opettajamme näyttelee tälläkin hetkellä mm. tanskalaisessa rikossarjassa ja tekee sen lisäksi leffoja sekä teatteria. Hänen tarinoitaan ja oppejaan työelämästä onkin ollut super inspiroivaa kuunnella. 

Tällä viikolla illat vierähtivät myös mm. esseen kirjoituksen parissa ja maalauksiin uppoutuessa. Siispä kaikenlaista sitä päiviin ehtii mahtua.

Nyt unten maille.

Tsemppiä uuteen viikkoon toverit!

<3:Venla

Kommentit (2)

Typy
3/2 | 

Olisi siistiä kuulla enemmän siitä, miten paljon koet oppivasi tuolla uutta ja miten paljon on jo tuttua asiaa, koska olet näytellyt Suomessa. Mietin myös, tietävätkö opiskelukaverisi, että olet ollut kotimaassasi "saippuaoopperan" tähtenä, vai oletko pitänyt sen salassa? Onko opiskelijoissa paljon muita sellaisia, jotka ovat jo "julkkiksia", tavalla tai toisella?

Vierailija
4/2 | 

Voi Venla... mihin on kaikki liha luiden ympäriltä hävinny?? Et varmasti ole enää "terveen" mitoissa. Tässä on varmaan osa syynä vegaaniseen ruokaan siirtymiset ja hektinen arki, Mutta tekosyitä nekin jos näin on...

Entinen Venla näytti terveelle! Tää köpis-venla on jopa riutunut....

T. Huolestunut pitkäaikainen lukija

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat