Kuten moni ehkä onkin lukuisista luonto-, maisema-, sekä reissukuvistani huomannut, pidän kovasti valokuvaamisesta. Se on oikeastaan kuulunut mielipuuhiini jo pienestä asti.  Silloin mulla ei tosin ollut digikameraa saati järjestelmäkameraa. Niihin aikoihin kuvaaminen olikin jännempää, kun tuotosten onnistumisen näki vasta jälkikäteen paperilla, kuvien kehittämisen jälkeen. 

Lapsuudenkodistani löytyykin albumi kaupalla kuvia meidän silloisista rakkaista perheenjäsenistä, eli lemmikkikaneista, joiden touhuja mielelläni kuvailin. Sen lisäksi arkistojen aarteista löytyy mm. kuvia ystäväni Tytin kanssa pidetyistä ala-aste aikojen "mallikuvaus"-sessioista. Jolloin stailasimme toisemme ja leikimme malleja. Niistä kuvista  löytyykin jos jonkimmoista peruukkia, silmälaseja ja äitin kaapista lainattuja jakkutakkeja, sekä korkkareita. Oi niitä aikoja. Lapsuus<3

Nyt pääsin verestämään muistoja ja kuvailemaan Tyttiä pitkästä aikaa. Aika vierii ja elämäntilanteet muuttuu, mekin ollaan ehkä niistä ajoista pikkuisen kasvettu, mutta ystävyys, hullunkurisuus ja heittäytyminen, ne eivät ole muuttuneet minnekään.

Viihdyn siis erittäin hyvin mallina/kuvattavana olemisen lisäksi, myös kameran takana. Usein luonnossa liikkuessani huomaankin tiettyjä upeita luonnon ilmiöitä todistaessani, ajatttelevani mistä kuvakulmasta saisi sen kaikista hienoimman otoksen. Minusta on myös hauska räpsiä tilannekuvia,koska silloin ihmiset ja eläimet ovat kaikista luonnollisimmillaan ja kuviin välittyy suurempi tarina.

Olen kuitenkin sen verran amatöörikuvaaja, etten ole perehtynyt sen tarkemmin kameran asetuksiin, valotukseen tai muihin seikkoihin, mutta ehkä vielä jonakin päivänä. Toistaiseksi olen selvinnyt riittävän hyvin kameran vakioasetuksilla. Te kaikki ammattikuvaajat ja tosiharrastajat siellä ruudun äärellä, älkää siis olko liian ankaria arvostelessanne näitä seuraavia otoksiani.

Näitä kuvia ei ole sen suuremmin muokattu, koska halusin, että ne ovat luonnollisia. 

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

 Päivä päättyi mielettömän upeaan auringonlaskuun, parhaassa seurassa. 

 Mitäpä olette mieltä kuvista?

Minulle oli tärkeintä, että Tytti oli tyytyväinen lopputulokseen. Ihanat ystäväni yleensä luottavatkin kameran mielellään minun hyppysiini, ehkä olen siis edes muutaman onnistuneen otoksen räpsinyt tässä vuosien saatossa. ;)

 

Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille!

<3: Venla

 

PS. Kiitokset mallilleni, Tytille!<3

Kommentit (12)

Anna
13/12 | 

Oi aivan ihania kuvia ja todella hyvä laatuisia!! :) tämä poikkaa nyt aivan aiheesta eikä liity mihinkään mutta oletko tulevaisuudessa ajatellut hankkia perhettä? :)

Nefer
16/12 | 

Mahtavaa, todella persoonalliset ja kauniit kasvot! :)

Emilia
18/12 | 

Ihania kuvia ja ihana auringonlasku :)
Anteeksi aiheesta poiketen mutta mitä mieltä oot että kuinka usein kannattaisi treenata käsiä ja kuinka kauan tuloksissa suunilleen kestää? :D Ärsyttää nää allit vaik oonkii treenaillutn yt :D

19/12 | 

Hienoja kuvia! Itsekkin olen enemmän ja vähemmän kiinnostunut valokuvaamisesta sekä käynyt koulun valokuvauskursseilla. Hieman on tullut muutkin kameran ominaisuudet, mutta silti tulee turhan usein turvauduttua automatiikkaan (hupsista :D)
Mutta pointsit sulle että noin hyvin saat otettua naamakuvia! Itseltäkin onnistuu, mutta jotenkin ittelle tulee epämukava olo kasvoja kuvatessa. Siksi luontokuvaus onkin lähellä omaa sydäntä (:

Ihania kuvailu- ja treenihetkiä sulle!!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
20/12 | 

Mahtava kuulla mielipiteitä muiltakin kuvailusta innostuneilta! Iloisia kuvaushetkiä ja aurinkoista kevättä sulle! :)

21/12 | 

Jooooo :) :) :) :)

The model is beautiful. Pictures came out classy and beautiful. Setting was great! :)
Props to the photographer and model !

Cheers ! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
22/12 | 

Hahaa JOO! KIITOS Luiz! :D I´m so glad to hear that. I think the model is very beautiful and good, but the photographer could be better. :D So more photos --> more practice for me :P

Merri
23/12 | 

Toooodella hyviä kuvia ! 1. ja 3. ihan lemppareita, niissä on jotenkin tosi kaunis tunnelma. Nyt alko mallikin näyttää niin tutulle, että ihan pakko kysyä onko hän mahdollisesti ollu joskus briteissä vaihtarina tai au pairina? Ihan kun olisin lontoossa jossain pippaloissa hänen kanssaan jutustellu ja nimikin taitais kuullostaa tutulle. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
24/12 | 

Joo saattaa olla hyvinkin mahdollista, että olet hänen kanssaan joskus jubaillu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat