Lauttasaari, vanhat kotikulmat, tutut lenkkipolut. Kallio, liplattavat laineet, ilta-aurinko, piknik-eväät. Ja se tärkein; seura. Tämä hetki.

Ihmiset, joiden kanssa kaikki jatkuu siitä mihin viimeksi on jääty. Vaikka välissä olisi ollut tuhansia kilometrejä, päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia, ei sillä ole mitään merkitystä. 

Takana on jo niin monia unohtumattomia hetkiä. Reissuja. Joskus on seikkailtu ympäri Eurooppaa rinkat selässä. Kahlattu Kreikan turkooseilla rannoilla. Nukuttu laivan lattialla. Metsästetty hotellia Prahan öisillä kaduilla. Ihailtu Rooman arkkitehtuuria. Lennetty ex tempore idean saatua hermolomalle Kap Verdelle. 

Kirjoiteltu yläkoulussa vihkoihin hauskoja viestejä. Mikä tärkeintä; vain oltu ja juteltu. Voisi olla kotoisasti vain hiljaakin, mutta yleensä tässä tapauksessa puheensorina jatkuu siitä huolimatta vaikka aamun pikkutunneille asti.

Joskus asuttiin naapureina tällä kyseisellä saarella. Parannettiin maailmaa kesäyössä näillä samaisilla kallioilla. Ja tässä sitä taas ollaan, luomassa uusia muistoja. Barcelonan ihmeeni lensi Suomeen. 

Ystävyys ja kiitollisuus ovat olleet viime päivinä vahvasti läsnä.

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram