Huh, onpa tapahtumarikas viikko takana ja eihän se käytännössä vielä ole edes ohi. Kamera on pullollaan kuvia ja postausaiheita, vielä kun saisi niitä tuotoksia siirrettyä koneelle. Nyt vasta ehdin istahtaa alas.

Aloitetaan maanantaista, jolloin tein ihanan uuden kahvilalöydön. Kyseessä ei todellisuudessa ole mikään ihan tuore tulokas, ja siskokin on ehtinyt suositella paikkaa jo monet kerrat. Nyt vasta menin vihdoin itse sen testaamaan, kun suuntasimme rakkaan lapsuudenystävän kanssa lounaalle, joka taisi siinä maailmaa parantaessa venähtää päivälliseksi, eikä vähiten viihtyisän ympäristön vuoksi.

Vanhoilla kotikulmillani Lauttasaaressa sijaitseva Makers kahvila on ravitsevaan ravintoon perustuva hyvän olon kahvila. Kaikki tuotteet valmistetaan paikan päällä itse, laadukkaita raaka-aineita, suomalaisuutta ja luomua hyödyntäen. Miten mahtavaa! Kahvila on keskittynyt luontaisesti gluteenittomaan ja vegaaniseen ruokavalioon.

Mukavan lämmin, rento ja olohuonemainen tunnelma.

Sattuiko tämä olemaan monelle jo entuudestaan tuttu kahvila?

PS. Laru on ihana, tuli ehkä vähän ikävä tuolle hurmaavalle Onnellisten saarelle.

Rentouttavaa pitkää viikonloppua ja hyvää pääsiäistä toverit rakkaat!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram