Hymyilyttää. Tuntuu, että energiaa olisi vaikka muille jakaa. Olo on inspiroitunut, onnellinen. Syy on hyvin yksinkertainen. Voi aurinko minkä teit! Pakkanen ja tuo jo useamman päivän kirkkaansiniseltä taivaalta loistanut voimanlähde on herättänyt ainakin allekirjoittaneen jonkinasteisesta talvihorroksesta. Edes kertaheitolla kasvaneen valon määrän lieveilmiö: kodin piilossa olleiden pölyjen paljastuminen, ei ole haitannut. Oikeastaan se inspiroi siinä muiden hommien sivussa, puunaamaan jokaisen kolkan viimeistä nurkkaa myöten.

Tällä erää ei muuta lisättävää. Nautitaan! Kovasti toivon tämän kelin ja sitä myötä myös olotilan jatkuvan hiukkasen pidempään!

 

<3:Venla

Kommentit (2)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
4/2 | 

Oi kiitos paljon ilahduttavasta kommentista Sami-Petteri!
Ihana kuulla! Olen otettu.<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram