Huomen aamulla suuntaamme takaisin näihin maisemiin, joten kauaa se matkalaukku ei ehtinyt olla tyhjillään. Täällä on juuri yöllinen pakkausprosessi käynnissä, nyt se tosin sujui yllättävänkin nopeasti ja kivuttomasti. Käytin koko viikonlopun olennaisempaan, kuten Mulanin kanssa metsissä ulkoiluun sekä leikkimiseen ja yhteisiin päikkäreihin tietty. Siskonkin luona piipahdin. Ehdin siinä sivussa onnekseni jopa hoitaa velvollisuuksia pois alta ennen reissua, kuten kirjanpitoasioita.

Epätodellinen olo. Talvilomalla tästä ehti haaveilla, mutta nyt on ollut niin hektistä, että lähtöpäivä tuntui tulevan aivan yllättäen. Ehkäpä sitten paikan päällä taas ymmärtää mihin sitä on tullut. 

En kyllä malta odottaa. Ihanaa!

Näiden kuvien otosta onkin jo vierähtänyt liian pitkä aika.

<3:Venla

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram