Tapahtumarikas viikko jälleen takana. Koululla tuli oltua useampana iltana yömyöhään saakka, kun saimme mm. ihastella toisen vuosikurssin opiskelijoiden näytelmän kenraaliharjoituksia. Eilen sitten oli Oonan ja minun vuoro toimia lipunmyyjinä ja baarivastaavina itse illan esityksessä. Sen lisäksi pidimme tervetuliaispuheen hovimestarityyliin.

Loihtimamme booli maistui ja lippukassaakaan emme onnistuneet tyrimään olemattomasta matikkapäästä huolimatta, joten voisi kai sanoa, että ihan nappiin meni, pienestä alkustressistä huolimatta. 

Viimeiset kaksi kuvaa ovat sen sijaan meidän oman vuosikurssin projektin harjoituksista, jonka esitys onkin myös pian luvassa.

Ihanaa launtai-iltaa toverit!

Minulla on ikkunat auki, linnut laulaa, sisäpihalla on naapureiden grillijuhlat (he ovat raahanneet myös television terassipöydän päätyyn, mainio näky) ja mekin virittäydymme juuri Oonan kanssa vastaavaan tunnelmaan. 

<3:Venla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat