Lensimme tosiaan New Yorkin loman jälkeen San Franciscoon, josta vuokrasimme Losiin suunnatessamme auton. Viime kerralla Jenkeissä ollessa ajelimme legendaarista Route 66 -tietä ja tällä kertaa olimme päättäneet, että nyt oli aika kokea yhdeksi kauneimmista maisemareiteistä kehuttu Highway 1.  Mykistävän upea, sitä se todella oli. Henkeäsalpaavat maisemat tekivät tästä kyllä varmasti yhden kauneimmista teistä, joita olen ikinä ajanut. 

Pysähdyimme mm. Santa Cruzissa sekä Big Surissa, jonne huristelimme Bixby Bridgen yli heti sen jälkeen, kun olimme pysähtyneet katselemaan tuota mahtipontista siltaa. Matkan varrelta löytyy kyllä monia loistavia pysähdyspaikkoja, joiden näkymät ovat huimaavia. Aika usein mekin ajelimme tiensivuun tiirailemaan maisemia, mm. juuri McWay Falls -vesiputoksen kohdalla. 

Mikäli olet roadtrippeilemässä San Franciscosta Losiin tai toisinpäin, suosittelen kyllä valitsemaan tämän reitin moottoritien sijasta. Vaikka se ottaakin pidemmän tovin, on jokainen hetki sen arvoista. Kannattaa tarkistaa etukäteen, että tieosuus on varmasti auki, sillä mekin jouduimme skippaamaan reitin loppupään ja suuntaamaan motarille tiesulkujen vuoksi.

<3:Venla

Kommentit (2)

Elisa-Maria
3/2 | 

Ei voi road tripin maisemat paljon tuosta parantua! :) En malta odottaa, että pääsen syksyllä seikkailemaan ensimmäistä kertaa Amerikkaan. Minulla tosin ei ole mahdollisuutta vuokrata autoa, joten luultavasti pitäydyn kulkemaan itärannikkoa alaspäin New Yorkista Floridaan. We'll see... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram