New York on siitä ihana, että aina tuntuu löytyvän tekemistä ja mielenkiintoisia kadunpätkiä, joihin pysähtyä ihmettelemään elämää. 

Tässä taas yksi kohde, jonka suosittelisin tsekkaamaan, mikäli olet suuntaamassa Nyciin. Vanhoille kaupungin yllä kulkeville junaraiteille rakennettu The High Line on valloittava reilu 2 kilometriä pitkä puistoreitti, jonka varrelta löytyy yläilmoista vehreämpiä alueita, joihin istahtaa ihastelemaan kaupungin valoja ja rakennuksia. Tämä on myös loistava spotti kaikille meille auringonlaskujen metsästäjille. Samaisen reitin alapuolelta löydät myös Meatpacking districtin tarjontaa; Chelsea Marketin, taidetta, ravintoloita, kauppoja ja baareja!

<3:Venla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram