Tyypit, se ois jo marraskuu! Mikä fiilis? Täällä päässä ollaan hurjan innoissaan. Tänä vuonna syksy on tuntunut menevän eteenpäin suorastaan hujauksessa, mutta se on kyllä ollut sitäkin ihanampi. Aurinkoisia värikkäitä aamulenkkikelejä on riittänyt loputtomiin, mistä olenkin ollut erittäin kiitollinen. Pimenevät illat, tunnelmalliset syyssateet ja tuoksukynttilät ovatkin nyt erittäin tervetulleita, niissäkin on oma taikansa.

Mahtavaa alkanutta marraskuuta ja oikein rentouttavaa sunnuntai-päivää toverit!

<3:Venla

Kommentit (10)

krista
11/10 | 

Tää syksy on todellakin mennyt hujauksessa! Ja marraskuun vaihtuminen tarkoittaa sitä että joulu alkaa olemaan jo ovella, pitäisi sitökin alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan.

Miksihän muuten bloglovinin kautta sinun blogisi näkyy ainakin mulla nykyään nimellä: "Vanha blogi", eli kohdassa missä luki ennen elämää venlan silmin, lukee nykyään vain vanha blogi?

Essi
12/10 | 

Minusta kuoriutuu vuosi vuodelta enemmän ja enemmän syksy ihminen. Vai ovatko viime vuosina syksyt olleet aikaisempaa valoisampia ja aurinkoisia vai onko se korvien välissä? Tiedäppä siitä. Jos pimeys ei tulisi niin aikaisin illasta, että tuppaa väsyttämään niin minulla ei olisi mitään valittamista syksystä.

Mahtava huomata, että otin näin nopeasti kommentistani vinkkiä ja nyt pääsee vähän helpommin selailemaan arkistojen aarteita :)

Jansku
13/10 | 

Siis, oon ennen vihannut syksyä, koska sillon on ollut ihan ääretön alakulo mutta nyt! Siis jos nyt tulis takas kesä niin en sitä kyllä haluais koska jotenkin siihen talven tuloon on ihan orjentoitunut, syksy ja kynttilät ja joulunodotus I love.

Ihania kuvia!

Käyttäjä1967
Liittynyt23.12.2015
16/10 | 

Onnellisuus on todellakin asenteesta kiinni! Onko kuppi puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä?
Vain se miten suhtaudumme elämään, kaikkinensa ja se mihin rahamme käytämme on todellisuudessa omissa käsissämme.
Ihanaa että sinäkin valitset kadun valoisan puolen- ja jaat sen ihanien kuviesi kera meille muille!!

Elina
17/10 | 

Tosi ihania kuvia! Aamulenkit on parhaimpia syksyssä sekä kynttilät.
Hyvää syksyä sulle Venla :)

ulla
18/10 | 

Mä niiiin rakastan tällaisia syksyjä, kun on kuivaa ja lämmintä . Pakkasaamuja en kaipaa yhtään.
Nytkin aamulenkki tehty :) Ja olo ei voisi olla parempi. Töihin kohta ... :)

Tiia
19/10 | 

Hei Venla! Halusin vaan tulla sanomaan että oot ihana tyyppi ja sinunlaisia ihmisiä sais olla enemmän olemassa:) Ihanaa että jaksat kirjoittaa tätä blogia! Positiivinen elämänasenteesi, itsensä hyväksyminen ja tasapaino monien asioiden suhteen tässä elämässä ovat asioita joissa haluaisin itsekin tulla enemmän sinun kaltaiseksesi. Olet ihanan inspiroiva, kaunis sisältä ja ulkoa! Ihanaa syksyä ja talven odotusta ja kaikkea hyvää teille sinne Suomeen täältä hieman kauempaa lämpimistä keleistä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram