Vaikka täällä Köpiksessä tuntui olevan elämää, kahvilakulttuuria ja markkinoita talvellakin, on kaupunki nyt etenkin viimeisten viikkojen aikana herännyt uuteen eloon. Ihmiset ovat kömpineet esiin hyggeily-koloistaan. Puistot ovat täyttyneet piknikkelijöiden puheensorinasta, puiden kukinnasta, grilliruokien huumaavasta kesäisestä tuoksusta, musiikista sekä petankin, frisbeen ja mölkyn pelailijoista.

Tällä viikolla piti oikein hieraista silmiä, kun lämpömittari näytti vielä illallakin +22 ja sai pukea shortsit jalkaan. Käsittämätöntä!

Entäs nuo upeat auringonlaskut? Jokainen niin uniikki, erilainen ja ainutlaatuinen, siksi niiden ihastelusta taidan niin kovasti pitääkin. 

<3:Venla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram